2777
2789
عنوان

بهم خیانت میکنه یعنی

62 بازدید | 4 پست

چند وقته با به پسره تو رابطه ام به جایی رسید ک هم خانواده اون هم من فهمیدن یه شب قرار بود بریم کافه ک یه مشکلی پیش اومد رفتیم باغ مامان هی پیام میداد ک بابات فهمیده بیا خونه حالا اصلا نفهمیده بود میخاست زودتر برم همینم باعث شد بترسم و نرم حالا مامانم با این هی حرف میزدن اونموقع یک ماه پیش فقط مامانم میدونست دیگه اون شب به زور…….

بعدشم رفتیم بیرون سه هفته پیش ک بابام فهمید الان مشکلی ندارن چون این گفته میاد خاستگاری با بابامم حرف زده ااان یکم تغییر کرده بهش میگم تمام فامیلم فهمیدن مارو با دیدن زود یکاری کن حرف در آوردن هم خانواده من هم اون خیلی باباهامون سرشناسن بعد الان دیر به دیر جواب میده مثلا ۱۲گفت بخابیم دیگه غیبش زد الان گفت شب بخیر عشقم ولی میدونم نه دستش بند بوده نه کاری داشته احساس می‌کنم یکی دیگه این وسط هست اخه فرق کرده بهش میگم بیا جلو میگه نه یکم صبر کن هی بهونه میاره بنظرتون چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.