2821
2789

پسرم اختلال داره مدرسه غیر انتفاعی براش بهتره امسال میره چهارم تا سوم غیرانتفاعی بوده دیگه کادر مدرسه کامل با مشکلاتش آشنایی دارن و تا حالا هم راضی بودم برناممون این بود که تا ششم تو همون مدرسه باشه ولی امسال شرایط مالیمون خیلی بده فردا میرم مدرسه که بدهی سال قبلو تسویه کنم کارنامشو هم بگیرم باباش میگه اسمشو بنویس تو همون مدرسه تا بعدا پیش پرداخت بدیم چون الان نداریم ولی نگرانم نتونیم از پس شهریه بربیایم منم بدهکار باشم خیلی خجالت میکشم از طرفی بعضیا میگن ممکنه تا مهر هم مدرسه ها حضوری نشه اگه اینجوری باشه که شهریه بدم بعد خودم تو خونه درسش بدم خیلی بهم فشار میاد اگر شرایط مالیم جور بود مهم نبود ولی با بیچارگی پول مدرسه و کلاسای بچه رو جور میکنیم نمیدونم باید چیکار کرد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

من خواهرزادم پسره دولتیه واقعا مدارس پسرانه افتضاحه هربار میبینمش میشینه فقط چرتو پرت میگه برای اقا پسر های گلی که وضیعتشون مناسب نیست یا نمیتونن از خودشون دفاع کنن قطعا غیردولتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دخترم خیلی مشکل داره امسال میره سوم دولتیم میره سه دوره فقط. داره

انسال دیگه به سلامتی بره سال چهارم م میفرستمشش غیر انتفاعی

م

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

اگه اختلالش کمتر شده دولتیاگه فرقی نکرده همون غیرانتفاعی

سال به سال مشکلاتش کمرنگ تر میشه ولی هنوز هم مثل بچه های دبگه نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
منم دخترم خیلی مشکل داره امسال میره سوم دولتیم میره سه دوره فقط. داره انسال دیگه به سلامتی بره سال چ ...

چهارم هم پایه سختیه ممکنه دولتی اذیت بشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز