2777
2789

من نامزدم و نامزدیم  رو حتی اعلام هم نکردیم وضعیت بله برون نگرفتیم هنوز و داریم آشنا میشیم 

مادر نامزدم خیلی دخالت میکرد و اذیت میکرد.پدرم گفت فکر میکنم دلیلش اینه تو یه بار جدا شدی فکر میکنه از پسرش پایین تری و ما میخوایم دخترمون رو رد کنیم بره 🤦‍♀️🤦‍♀️

به نامزدم زنگ زد که به درد هم نمیخورید بیا وسایلتونو ببر.دیگه پدر نامزدم زنگ زد و قراره شد امشب بیان حرف بزنن و تکلیف روشن بشه 🥲🫠🫠🫠

من که اعصابم خورد میشد رفتم خونه ی خالم و نموندم خونه.دیگه اومدن حرف زدن و بایام نگفته مستقیم که مادرت دخالت میکنه فقط گفته گویا خانواده راضی نیستن یا مشکلی هست مطرح کنید اگه هم نمیشه مطرح کنید شمارو به خیر و مارو به سلامت من دخترمو از سر راه نیوردم. اونا گفتن اشتباه میکنید و فرصت بدین و....بابام گفته تا بعد عید من نمیزارم بله برون بگیرین و عقد کنن تا مطمئن بشم این وصلت درسته .(قراره بود آذر بله برون بگیریم و دی عقد کنیم🥹🥹🥹)

با این چیزا مشکل ندارم فقط دیگه روم نمیشه خانوادشو ببینم یا برم اونجا دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️به نظرتون خیلی بد نشد؟دوست نداشتم اصلا از این حرفا و بحث ها پیش بیاد و اختلاف داشته باشیم همین اول 

طبیعی یا نه؟چطور رفتار کنم؟

اولا كه افرين به پدرت كه اينجور پشتته. خدا حفظش كنه. 

دوم اينكه رفت و امدتو ادامه بده. خجالت نداره. نشون دادي بي كس و كار نيستي. من جات باشم با غرور و افتخار هم ميرم و ميام. ديگه ميفهمن كس و كار داري. روت سوار نميشن بلانسبتت

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالبی.مادر همسرت به گفته خودت دخالت و اذیت کرده همسرت خجالت نکشید حالا شما به جای اینکه خوشحال باشی خجالت زده شدی .واقعا  عجیبید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه جالبی.مادر همسرت به گفته خودت دخالت و اذیت کرده همسرت خجالت نکشید حالا شما به جای اینکه خوشحال با ...

نه ببین خجالت میکشم که این حرفا پیش اومده 

نمیدونم اصلا دوست ندارم اعصابم خورد مبشه

یه ماجرا اینجوری برا من‌پیش اومد

با این فرق که پدرم‌گفت اصلا دیگه بهتون دختر نمیدم

بماند که ریش سفیدا جمع شدن و راصیش کردن

اما دیگه خانواده شوهرم‌جرات نکردن بگن بالا چشمت ابرو

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

کاملا عادی رفتار کن . خدا پدرتو برات نگه داره . واقعا پدری کرده برات افرین . مودبانه حساب کار رو داده دستشون که تو پشت و پناه داری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه ببین خجالت میکشم که این حرفا پیش اومده نمیدونم اصلا دوست ندارم اعصابم خورد مبشه

همسرت این مدت با دخالت و آزارای مادرش چیکار کرد .اقدامی کرد؟پس فردا روز این ازارا بی احترامیا ادامه میدا کنه میدونی چی میگه احتمالا نزاره حتی عنوان کنی .بگه مادرمه نمیتونم جیزی بگم گدشت کن تحمل کن.اونا باعث شدن این حرفا پیش بیاد نه پدرت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اره چند بار رفتم یه بار با خانوادم رفتیم. یه بار شام رفتم.دو سه بار دیگه هم خالش و داییش بودن نامزدم ...

خودت راه دخالتو باز کردی. حتی بعد از عقد هم رفت و آمد رو محدود کن که روتون بهم باز نشه و دلخوری پیش نیاد. خیلیا که اصلا نمیسندن تو نامزدی تنها بری خونشون

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.