2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم اینا اومدن خونمون که بابام باهاشون اتمام حجت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست
همسرت این مدت با دخالت و آزارای مادرش چیکار کرد .اقدامی کرد؟پس فردا روز این ازارا بی احترامیا ادامه ...

نه نامزدم اجازه نداد 

مثلا رفتیم خرید به نظر مادرشوهرم خرید کردیم چیزی نگفت نامردم موقع خرید سپرد به ما خانم ها 

بعدش بعد از دو سه تا خرید گفت کافیه بقیشو خودمون سر حوصله میخریم مامان شما نیوفتین زحمت دستتون درد نکنه.باید به انتخاب ستیلا باشه که همراه هم میریم خرید

بعد رفت اون چیزی که خودم پسند کرده بودم رو هم برام خرید ولی مادرشوهرم باز زنگ زد بهم تیکه انداخت 

یا مامانش گفت چادر بپوش با اینکه خودش و دخترش نمیپوشن .نامزدم گفت من اینطوری دوسش دارم و مشکلی نمیبینم تو حجابش و بحث رو عوض کرد 

ازین حرفا همهجا هس زرنگ باش خجالت و بزار کنار شرم حیا براب ادمای پروو نداشته باش من کردم نتیجه ش چیشذ هرگز نتونستم جدا بشم همیشه زرنگ باش به روی خودتم نیار جنس که نمیخاد بده پدرت فرزندشی عمر و جوونیشو گذاشته تا بزرگ شدی تا اخرین لحظه حق فکر کردن و انتخاب کردن داره هیچ چیز زشتی وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا كه افرين به پدرت كه اينجور پشتته. خدا حفظش كنه. دوم اينكه رفت و امدتو ادامه بده. خجالت نداره. ن ...

اره خب اینم هست 

خدا خودش همه چیز رو نشون بده فقط حوصله یه ازدواج ناموفق دیگه رو ندارم

یه ماجرا اینجوری برا من‌پیش اومدبا این فرق که پدرم‌گفت اصلا دیگه بهتون دختر نمیدمبماند که ریش سفیدا ...

اوووو چه خوب 

ودر منم زنگ زد گفت یا بیا ببر وسایل رو یا بزارم آژانس بیاره برات 

دیگه کلی پدرش زنگ زد حرف زدن و گفتن بزارید بیایم.و اولم پدرم گفته نه به درد هم نمیخورن بهتره تموم بشه 

خودت راه دخالتو باز کردی. حتی بعد از عقد هم رفت و آمد رو محدود کن که روتون بهم باز نشه و دلخوری پیش ...

اخه ما بینمون صیغه محرمیت خونده شده و من خانوادم گفتن مشکلی نداره برو تا خانوادش هم بشناسی 

که خوب شد مادرشو شناختم

کلا هم بعد شام رفتم یکی دو ساعت اونم مهمون داشتم خاله ای عمه ای کسی بوده میگفتن بیا دوست دارن ببیننت 

ازین حرفا همهجا هس زرنگ باش خجالت و بزار کنار شرم حیا براب ادمای پروو نداشته باش من کردم نتیجه ش چیش ...

اره دقیقا من از نه گفتن خجالت نمیکشی از دیدنشون بعد نه خجالت میکشم 😂😂😂ولی فکر کنم باید پرو باشم 

اره دقیقا من از نه گفتن خجالت نمیکشی از دیدنشون بعد نه خجالت میکشم 😂😂😂ولی فکر کنم باید پرو باشم

حتمن پررو باش ماها از شرم حیا چیزی ندیدیم ادم های پرو قددردان محبت های ما نیستن اینو از الان بدون هر وی پرتوقع تر سلیطه تر بیشتر احترامتپ دارن

😂😂😂اره واقعا دقیقا همینه من قبلی هم پرو نبودم رودار شدن

زرنگ باش دختر حتی اگ ادم کشتی حاشا کن سعی نکن ب روت بیاری الان اونا اومدن پادرمیونی ک تورو نگه دارن تو نبایذ شرمنده باشی یجور رفتارکن که وظیفشون بوده