2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم از حرف های خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 42 پست
اون که چیزی نگفته تو پیاماگفته به کسی نگو شما دوباره برگشتی گفته عزیزم مگه چی میشه فلانواااااا

اصلا بنده خدا حرف بدی نزده، حالت خوبه شما؟؟؟؟😶😶

الان این کجاش وحشیانه بود؟ فقط برات توضیح داده و خواهش کرده به کسی نگی اونم خیلی محترمانه. الان این الم شنگه چیه شما به پا کردی و به شوهرت گفتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاً هی اسی گیر داده برای چی فامیل ندونه!

عزیزم ادامه داره پیاماش گفت چرا داداشم بوده تو گفته و... گفتم مگه دونستن اینک کسی عمل داره چیه دگ گف شوهرم گوشیو دید اره داداش من خبرچینی فلان حالا من هی میگم ببخشید اخه من ب کسی نمیگم گفتم آخه عمل شوهر تو ب من چ ربطی داره ک ب کسی بگم انقد گف ک گفتم ببخشید اشتباه از من بود پیام دادم 

دقیقاً هی اسی گیر داده برای چی فامیل ندونه!

آره والا من بودم اصلا خجالت میکشیدم درموردش با خواهرشوهرم حرف بزنم 

اسی پاشده پیام داده تازه اون بیچاره میگه نمیخوام کسی بفهمه اسی هی کش میده 

منم بودم واقعا از همچین زنداداش آویزونی عصبی میشدم

اصلا بنده خدا حرف بدی نزده، حالت خوبه شما؟؟؟؟😶😶الان این کجاش وحشیانه بود؟ فقط برات توضیح داده و خو ...

عزیزم گفتم حرفاش ادامه داره این اولش بود بعد گف شوهرم پیامتو دیده خبرچینید  و... گفتم آخه عمل شوهر تو بمن چ من فقط میخواسم بیام پیشت ک بی ادبی نباشه نیومدنم

آره والا من بودم اصلا خجالت میکشیدم درموردش با خواهرشوهرم حرف بزنم اسی پاشده پیام داده تازه اون بیچا ...

عزیز  من کجا آویزونش شدم حالت خوبه؟ از شوهرم بابت عمل پول خواستن  شوهرم زد بعد گفتن فردا شوهرم بره پیششون .  شوهرم گف توام فردا بیا منم پیام دادم گفتم انگار ب شوهرم گفتی کسی ندونه نمیام دلیل ب. بی ادبی نباشه همین این آویزون بودته؟؟؟

خیلی رو پول عمل تاکید میکنی،میفهممت

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
امشب مادر شوهر م اعصابم و خورد کرد. خدا بزنه تو کمرش

بابا من اصلا چیزی نگفتم فقط پیام دادم فردا شوهرت عمل داره بیام پیشت بخدا شروع کرد پیام ک اره داداشم  خبرچینی حالا مولتی عملو  شوهر من داده برگشته میگه شوهر من اصلا مشکلی نداره خدارو شکر شما خبرچینید و فلان بقران فقط گفتم آخه بمن چ برم بگم اصن من نمیدونم عملش چیه یبار میگه فتقه  یبار میگه  زیر فتقه 

عزیز من کجا آویزونش شدم حالت خوبه؟ از شوهرم بابت عمل پول خواستن شوهرم زد بعد گفتن فردا شوهرم بره پ ...

عزیزم وقتی گفته نمیخوام کسی بفهمه یعنی اینکه دلش نمیخواد کسی بیاد بابت این عمل خونشون و کلا میخواد مخفی بمونه 

لزومی نداشته شما بری بهش بگی که میدونی و پاشی بری خونشون 

قصدم توهین بهت نیست ولی دلیلی نداره اینقد بزرگش کنی و گریه کنی 

حق با خواهرشوهرته عزیزم 

خیلی رو پول عمل تاکید میکنی،میفهممت

بابا اصلا پولش مهم نیس میگم بخاطر پول برادرت خوبه اما چون من شنیدم پیش شوهرت میگی داداشت خبرچینی در حالیک بخدا شوهر من اصلا خاله زنک نیس اینا از ما میلیاردی  خوردن این بیس تومنم  نوش جونش  فقط چرا اخه انقد پرید بمن یعنی حرفم بد بود ک بیام پیشت؟؟؟؟

عزیزم وقتی گفته نمیخوام کسی بفهمه یعنی اینکه دلش نمیخواد کسی بیاد بابت این عمل خونشون و کلا میخواد م ...

عزیزم شوهرم بمن گف فردا بریم منم ب این گفتم اینم اصن نگفته بود ک شوهرم ب کسی نگه توو پیام گف گفته اما نگفته بود ب همسرم بعدم من میخوام برم ب کی بگم اخه .شوهر اون مشکلش چ ربطی بمن داره ک برم ب کسی بگم

بابا من اصلا چیزی نگفتم فقط پیام دادم فردا شوهرت عمل داره بیام پیشت بخدا شروع کرد پیام ک اره داداشم ...

سگ محلش کن.   کلا خانواده ای شوهر اعصاب خرد کنن منم چیزی نگفتم.  جاری ام. طلا خریده.  مادر شوهرم.  گیر  داده بود به  من  توهم جمع کن بخر.  منم قاطی کردم.  ما نداریم شوهرم مریضه.  خودشم می‌دونه کثافت.  

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔