2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11158 بازدید | 228 پست
همین بلارو سرش بیار یا طلاق عاطفی بگیر بخاطر بچه ها زندگی کنید اما کنار هم نباشید

اینقد محبت میکنه که اجازه نمیده طلاق عاطفی باشیم .۴روز سکوت بینمون بود امروز هر جور شده منو به حرف کشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد محبت میکنه که اجازه نمیده طلاق عاطفی باشیم .۴روز سکوت بینمون بود امروز هر جور شده منو به حرف ک ...

خبر مرگشون اینا چشونه؟ چه دلیلی به جز ذات مریض و تنوع طلبی دارن؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

یک مثال نقضشو میتونی بگی تو همین نی نی سایت هزاران نفر با خیانت شوهرشون کنار اومدن و میگن زنگ زدم با ...

اون زن جن .ده . خونه خراب کن هست 

اون مرد هم خیانتکار 

راه چاره رفتن پیش مشاوره 

بعد از اون تعهد گرفتن 

بعد از اون اصلاح 

بعد زندکی 

اما اگر خیانت ادامه داشت طلاق 

ولی اینکه میگیم زن نمیتونه طلاق بگیره دیگه باید چیکار کنه ؟! شوعرشو بکشه ؟! خب مقصر مرده باید چیکار کرد شما بگو 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عجب .تو توقعاتتو کم کردی که کمتر کار کنه بتونه برا زندگیش هم وقت بذاره ؟باورم نمیشه آنقدر آدم بی صف ...

فرقش با شوهر من اینکه شوهرم غرق در عشق و محبت من بود و خیانت کرد این خانم از بی مهری شوعرش خیانت کرده خدا کنه حداقل اون مرد زن نداشته باشه

هزاربار رفتم میگه دلم پیره نمیتونم

خدا بهت ارامش بده.مطمعنا مسیری هم ک رفتی بهت ارامش نمیده.چون شما فقط از همسرت این خواسته ها رو داری.

ادم ازدواج میکنه برای همین نیاز ها،وگرنه دو کیلو سیب زمینی و پیاز ک هرجور بود تو خونه پدر مادر هست.

متاسفم برای خیلی از مردهای ایرانی ک هنوز قدرت درک بعضی چیزها رو ندارن.و همشو رمانتیک بازی و داستان میدونن.

ولی عزیزم مشکل شمارو خیلی از خانم دارن و تجربه کردن.سعی کنید با قران خوندن و ورزش کردن خلا عاطفی رو پر کنید.میدونم نمیشه اما بازم درصدی ادمو اروم میکنه.

در پناه حق

چطور مرد هرزه محسوب نمیشه؟ چطور مرد هر کاری کنه حق داره؟

مرد متاهل خیانت کنه از نظر من هرزه هست وهیچ حقی نداره خیانت کنه به زنش

اگه دقت کنی نوشتم 

چه مرد چه زن متاهل حتی وایه بارهم بایکی دیگه بریزه روهم خراب وهرزس 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اینقد محبت میکنه که اجازه نمیده طلاق عاطفی باشیم .۴روز سکوت بینمون بود امروز هر جور شده منو به حرف ک ...

خوشبحالت کاش مال منم خیانت میکرد محبت میکرد خووووشبحالت 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

خدا بهت ارامش بده.مطمعنا مسیری هم ک رفتی بهت ارامش نمیده.چون شما فقط از همسرت این خواسته ها رو داری. ...

فداتبشم من ک یبار بیشتر نکردم 

بذار بقیه هرچی میخوان بگن برام مهم نیس طرز فکر بقیه راجع ب خودم اگه مهم بود ک اینجا نمبومدم بگم

بذار تا فردا بگن هرزه انقد بگن تا روزشون شب بشه

فرقش با شوهر من اینکه شوهرم غرق در عشق و محبت من بود و خیانت کرد این خانم از بی مهری شوعرش خیانت کرد ...

من ک باهاش نیستم بابا

ی پسر مجرد بود 

زن کجا بود

مگه خرم 😂😂😐

هرچی بگم نمیفهمید منظورمو برامم مهم نیس طرز فکر بقبه

🙄

الهی مشکل توهم حل بشه عزیزم ولی همینکه بهت محبت میکنه خوبه من ک ارزومه شوهرم مث شوهر تو باشه

یه چی بگم به نظر من مردا تا یکم پولدار میشن شروع میکنن به هرز پریدن و پول واسه بقیه خرج کردننمیگم صد ...

اره اینم خیلی پول دار شده ولی منم دارم با تمام توان خودمو میکشم بالا مثل جرجینا زن رونالدو

فداتبشم من ک یبار بیشتر نکردم بذار بقیه هرچی میخوان بگن برام مهم نیس طرز فکر بقیه راجع ب خودم اگه مه ...

خدا نکنه زنده باشید و عاقبت بخیر.

بله درسته اینجا زود ادمو سرکوب میکنن.

اما چقدر خوبه از قضاوت دوری کنیم و اگر رفتار کسی باب میل نیست حداقل کار سکوت کنیم یا راهنمایی کنیم.

انشاالله شما هم در زندگی خداوند کمکتون کنه و مسیر درستی رو انتخاب کنید.و بلاها ب دور باشید.