نیلوفرمرداب3 مدیر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 عنوان منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره | مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 201 پست الان ۴شبه که حتی تو روی هم نگاه نمیکنیم.خیلی سخته خیلی.نمیدونم کی این عذاب تمام میشه دیروز | 00:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 به خاطر بچه هات بگذر اون آدم درست نمیشه ، سعی کن بی تفاوت باشی الان مثلا بیتفاوتم .با بچه هام گرم میگیرم باشگاه میرم تو خونه به خودم میرسم ولی از درون داغونم.از ذهنم در نمیاد حتی یک لحظه
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 4891 الان مثلا بیتفاوتم .با بچه هام گرم میگیرم باشگاه میرم تو خونه به خودم میرسم ولی از درون داغونم.از ذه ... اگه اوضاع مالیش خوبه ، بچه هات تو رفاه هستن با پولش عشق و حال کن ، بذار اون خائن هم اونقدر خیانت کنه تا جونش در بره مرتیکه
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 اگه اوضاع مالیش خوبه ، بچه هات تو رفاه هستن با پولش عشق و حال کن ، بذار اون خائن هم اونقدر خیانت کنه ... وضع مالیمون عالیه هرچی بخوام فراهمه ولی من حاضر بودم مثل اول عروسیمون تو خونه کهنه زندگی میکردم ولی عوضش کنارش احساس امنیت داشتم
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 4891 وضع مالیمون عالیه هرچی بخوام فراهمه ولی من حاضر بودم مثل اول عروسیمون تو خونه کهنه زندگی میکردم ولی ... میفهمم چی میگی 💔 شغل همسرتون چیه
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 4891 بازاریه بگو مغازه شو بزنه به نامت ، تعهد اینکه دیگه خیانت نکنه اگه باز خیانت کرد ، جمع کن برو از ترس از دست دادن مغازه هم شده ، دیگه خیانت نمیکنه
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 بگو مغازه شو بزنه به نامت ، تعهد اینکه دیگه خیانت نکنه اگه باز خیانت کرد ، جمع کن برو از ترس از دست ... کسی که بخواد خیانت کنه مغازه جلودارش نیست
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 4891 کسی که بخواد خیانت کنه مغازه جلودارش نیست بهتر ، میره دنبال لیاقتش
birdanam عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 7 وضع مالیمون عالیه هرچی بخوام فراهمه ولی من حاضر بودم مثل اول عروسیمون تو خونه کهنه زندگی میکردم ولی ... خدایا چیکار کنیم از دست این مردا من ماشینشو زد بنامم ولی دلم خنک نشد هرروز بیشتر داغون میشم
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 بهتر ، میره دنبال لیاقتش خدا کنه هیچ کس درد منو نکشه.به معنی واقعی تو برزخم
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 خدایا چیکار کنیم از دست این مردا من ماشینشو زد بنامم ولی دلم خنک نشد هرروز بیشتر داغون میشم واسه منم ماشین خریده ولی من خودشو میخواستم .آرامشی که کنارش داشتمو میخواستم
birdanam عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 7 خدا کنه هیچ کس درد منو نکشه.به معنی واقعی تو برزخم بخدا کاملا همدردیم با تمام وجود درکت کردم
نیلوفرمرداب3 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 68 بخدا کاملا همدردیم با تمام وجود درکت کردم نمیدونم عاقبتش چی میشه .زندگیم بکجا میره اصلا تا کی این وضعیت ادامه داره ؟؟الان چندین ماهه که یه روز خوش نداشتم حتی تولدای بچه هام هم چشمام پر از غم بوده
birdanam عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 7 واسه منم ماشین خریده ولی من خودشو میخواستم .آرامشی که کنارش داشتمو میخواستم دقیقا شرایطت عین منه