2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10847 بازدید | 226 پست
اخه طلاق راه حل نیست الان نود درصد مردا همینن

همین حرفارو میزنین مردا پرو میشن خیانت میکنن

مگه زن خره؟ک بسازه و بسوزه؟!

مگه دوران قدیمه؟؟؟؟

خوشت میاد شوهرت یکم بغل تو بخوابه یکم بغل یکی دیگه!!!!!!!!!!

عجیبید والا

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

خیانت کردی؟؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ی مدت خودم خودمو بغل میکردم خودم دس میکشیدم رو تن خودم از کمبود محبت دیدم نمیشه ارخ مجازی با کسی دوس ...

خواهشاً دیگه تکرار نکنید خیانت با هیچ دلیلی توجیه نمیشه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

خودت براش وقت بزار بکشونش سمت خودت اصلا نرو طرف کسی دیگه دختر

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

همین حرفارو میزنین مردا پرو میشن خیانت میکننمگه زن خره؟ک بسازه و بسوزه؟!مگه دوران قدیمه؟؟؟؟خوشت میاد ...

من کارمردارو توجیه نکردم ولی میگه سه تا بچه دارم ادم وقتی مادر میشه بجزخودش به آینده بچه هاشم باید فکرکنه

دو نفر تون غرور دارین غرور 

اجازه نمیده هم او انتظار داره هم شما 

خودت برو جلو تا این یخ آب  بشه بینتون 

خودت حال هوا زندگیتو عالی کن همسرت منتظر جرقه هست مردها خوششون نمیاد از این سکوت   

زندگیتو پر از نور خدا و دلتون شاد 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

اخه طلاق راه حل نیست الان نود درصد مردا همینن

حتما مردای دور اطراف شما.... این چه امیدوارییه؟... چرا زن مرد هر غلطی بکنه ببخشه... چون چند درصد از مردا همینجورین... آدم خیانت کار هیچ بخششی بر او واجب نیست... ونیاز به طرفداری هم نداره...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

زمانه بدی شده .اینکه مردا تنوع طلبن و خیانتکار یک بحثه اما ی مشت زن پول پرست هم چشمشون ب ی مرد پولدا ...

اون هدفی که انگلیس و امریکا داشتن بابی حجاب کردن زنها خیانت رو رواج بدن خانواده ها رو بپاشونن نگاه کنید فقط چقدر زیادشده بعدتابگیم حجاب حیا عفت میریزن سرمون میگن نه ربطی نداره به حجاب مردا باید ذاتشون درست باشه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋