2777
2789
عنوان

کمکم کنید حقوقمو چجوری خرج کنم که خوشحالم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست
پس انداز کن اگه قصد ازدواج داری برا جهیزیه

۲۸ سالمه 

این همه سال پس انداز کردم خانوادم زمین خریدن برای خرج جهازم اما ازدواجم جور نمیشه

خیلی از وسایل جهیزیمو خریدن

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

هرچی علاقه داری ولی سنتور و گیتار درحد متوسطن

خیلی علاقه ندارم اما گفتید موسیقی برام جالب بود که بخوام برم یاد بگیرم چون هیچوقت بهش فکر نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی علاقه ندارم اما گفتید موسیقی برام جالب بود که بخوام برم یاد بگیرم چون هیچوقت بهش فکر نکردم

ارامشی ک توی موسیقی هست تو هیچی نیس، فقط کسی ک رفته سراغش میتونه درک کنه....امتحانش هم ضرر نداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ارامشی ک توی موسیقی هست تو هیچی نیس، فقط کسی ک رفته سراغش میتونه درک کنه....امتحانش هم ضرر نداره

باید راجب سازها تحقیق کنم ببینم کدومشو دوست دارم و اونو شروع کنم

پولات چکار کردی طلا اگ خزیدی تبدیل ب ملک کن تا گرون نشده هنوزم بازار خونه و ملک خوبه

طلا گرمی ۷ تومن بود خریدم

اونقدری نیست که بشه زمین یا ملک خرید مگر قبر بخوام بخرم

دقیقا نمیدونم این همه طلا بخرم که اخزش چکارش کنمهیچ لذتی از زندگیم نمیبرم دوست دارم بدونم پولامو برا ...

تو کاری نداشته باش 

آینده بهت میگه چی کارش کنی 

یه روز یه موقعیت خوب برات پیش میاد که کسب و کار خودت رو راه بندازی و نیاز به سرمایه داری 

یا ممکنه یه مسافرت یا موقعیت مهاجرت خارج از کشور برات پیش بیاد نیاز به پول داشته باشی 

یا هزار تا اتفاق خوب دیگه 

تو فقط بدون روزهایی که زندگیت آروم و یک نواخته باید برای روزهایی که برنامه های قشنگ پیش میاد خودت رو آماده کنی 

عزیزم😂بازم ادامه بده ب طلا خریدن ذره ذره جم میشه تا عید میگن ب پانزده میرسه لباس و قر فزو بیخیال

همیشه پس انداز میکنم تا عید بازم جمع میکنم ببینم چی میشه

تو کاری نداشته باش آینده بهت میگه چی کارش کنی یه روز یه موقعیت خوب برات پیش میاد که کسب و کار خودت ر ...

چقدر نیاز داشتم به این حرفا

همینکارو میکنم

نمیدونم 

من همیشه واسه روزی ک حقوق بگیر بشم لحظه شماری کردم و نشد ک شاغل بشم 

تنها راهنماییم اینه 

کامپوزیت یعنی نابود کردن دندونات 

ارتو کن اگ مرتب نیستن 

باز لمینیت بهتره

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم