2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگه در شرف ازدواج با یه شخص پولداره

یکساله که در شرف ازدواج باهاشه پسره‌امرو‌ز و فردا‌میکنه

حتی برا بله برونشم میخواد لباسای من‌و بگیره اخه من ب چیش حسادت کنم؟ که ب. ی جفت جورابمم چشم دوخته

هرکی که در شرف ازدواج با ی مرد پولداره حسادت کردن داره؟ منم نامزدم پولداره ولی پولی ازش ندیدم همیشه ازدواج پولدارکردن ب معنی این نیست قراره غرق در پول بشی

منم حسادتی نکردم دیگ شما باتوجه ب شخصیتتون اینطور برداشت کردی گل 🫡

متاهل و متعهد❣️🤗

خوشبخته که کرم آبرسانش هم از دیگران گدایی می‌کنه!😂

جورابای که نامزدم کادو برام خریده بودو انقد گفت بده ب من بده ب ن انقد حرف زد برا اینک خلاص شم دو دستی دادم بهش گفتم بیا بگیر بیخیال دیگه

بعد نمیدونم باید ب چیش حسودی کنم!پولای خودشو جم‌ع میکنه طلا میخره وسایلشو از بقیه گدایی میکنه

متاهل و متعهد❣️🤗

خب شاید الکی میگه که خواستگارش پولداره

ن واقعا پولداره خیلیم پولداره

خودشم پول داره ها پولای خودشو طلا میخره ولی وسایل مایحتاجشو گدایی میکنه اصلا هم درک نداره بگ شاید طرف خودش لازم داره

متاهل و متعهد❣️🤗

عجب پس اگه مطمئنی که مشکل مالی نداره هیچی از وسایلت رو بهش نده

ن مشکل مالی نداره شاغله و کلی طلا داره ولی وقتی میبینمش انقد میگ ای اینو بده ای اونو بده و فلان اعصاب برام نمیزاره

متاهل و متعهد❣️🤗

خودش میاد مثلا فامیل مامانمه وایییی خدااااااا خودم ب پول محتاجم همش میگه نامزد‌داری زنگ بنز گبو‌خورا ...

سلامت روانشون مورد تآیید هست ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چیبگم

سعی کن بهش بتوپی و از خودت دورش کنی ، طوری که متوجه تنفرت بشه ، میتونی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه چیزی هست بهش میگن مهارت نه گفتن که نداری !

چطوری نه بگیم؟ فلانی خیلی دلم می خواست جوراب نامزدیمون رو بدم بهت ولی یادگاریه نامزدیمه...نامزدم بفهمه ناراحت میشه! محکم و قاطع بگو... آدم اینقدر بی زبون و بی اراده؟ اول بگو خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی بعدش یه بهانه بیار. تمرین نه گفتن کن. احتمالا مهرطلب هم هستی میگی گناه داره شاید ناراحت بشه... خلاصه رو خودت کار کن. دخترخالته؟