آسپاس مدیر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3941 عنوان دختر نچسب😏که به دل نمیشینه vs دختر تو دلبرو | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست دور و اطراف تون کسی رو دیدید که دختره نچسب باش یعنی آویزون همه باشه عاشق جلب توجه دورو باش توی زندگیش شانس بیاره موفق خوشبخت بشه به جاش دختری که مهربون به همه کمک می کنه تو دلبرو خوشبرخورد خونگرمه تو زندگیش شانس نیاره بدبخت بشه؟💟🦋🌹 دیروز | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 7019 با جادو چه شانسی آورده؟💟🦋🌹🤔ازدواج موفقی داشته یا... ازدواج به شدت موفقی که هیچ دختری تو خوابشم نمیبینه و شوهرش مثل یه عروسک تو دستاشه لینک گروه ذکر و ختمhttps://eitaa.com/zekr_hay_beheshti
فرشته_ای_که_آدم_شد عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 7583 من خودم یه آدم نچسب حساب میشم ولی اصلا آویزون نیستم که هیچ، کلا دوست ندارم ارتباط بگیرم با اکثر آدماکلا چیزایی که گفتی هیچ ربطی به هم ندارنبیشتر مقایسه دو نفر توی ذهن خودت بود
آسپاس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3941 من خودم یه آدم نچسب حساب میشم ولی اصلا آویزون نیستم که هیچ، کلا دوست ندارم ارتباط بگیرم با اکثر آدما ... عزیزم چرا آتیشی میشی آدم ها شخصیت های مختلفی دارن💟🦋🌹🤔
فرشته_ای_که_آدم_شد عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 7583 عزیزم چرا آتیشی میشی آدم ها شخصیت های مختلفی دارن💟🦋🌹🤔 نه آتیشی نشدم🦋