2777
2789
عنوان

چجور بعضیا تو رابطه بلاتکلیف میمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
عزیزم‌عمرتو،جوونیتو،احساستو،توان و انرژیتو وقف یه راابطه بلاتکلیف نکن،پسر اگر بخوادت همون اول تکلیفت ...

بعضیا میگن از روز اول که نمیتونه دوستت داشته باشه باید صبر کنین همدیگرو بشناسید

بعضیا هم حرف شما رو میزنن ادم میمونه چیکار کنه

پس میدونی که دوستت داره همین نگهت داشته🥲من نمیدونم اون چه حسی داره

اوایل نداشت جون کندم تا ب اینجا رسیدیم الان جونشم برام میده

الهی 

دوس پسر منم ابراز علاقه زبانی نمیکنه زیاد ولی کاراش نشون میده

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل نداشت جون کندم تا ب اینجا رسیدیم الان جونشم برام میدهالهی دوس پسر منم ابراز علاقه زبانی نمیکنه ...

حدودا چقد طول کشید تا بهت علاقمند شد و قصدتون جدی شد؟

ما حدودا یکماهه با همیم و کلا ۴بار همدیگرو دیدیمبنظرت هنوز باید صبر کنم؟

ببین اصولا اول رابطه باید هدف مشخص بشه ،اگر دنبال رابطه ی طولانی مدت و تعهد اوری مثل ازدواج هستین باید از ابتدا به پارتنرتون بگید تا بی جهت وقت هم رو نگیرید و به هم وابسته نشید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خب اخه ندیده و نشناخته که نمیشه قول و قراری گذاشت

قول و قرار خیر ،اما باید متوجه بشید قصدتون از رابطه چیه وقت گذرانی یا ...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خب اخه ندیده و نشناخته که نمیشه قول و قراری گذاشت

همین الانم اگه پارتنرتون بگه هدفم ازدواجه به معنای جواب مثبت شما و ایشون نیست ،به این معناست میخواید با هدف ازدواج باهم و با خانواده های  همدیگه اشنا بشید و بعدم مشاوره برید و تصمیم بگیرید