2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم طبیعی نیست تا این حد شیطنت..احتمالا هایپر باشه...خرابکاری کردن هم طبیعی نیست و انگار هوش خرابک ...

خب چیکارش کنم

خیلی خونسرد خرابکاری میکنه

بخدا من وقتی میبینم میخوام سکته کنم اینقد داد میزنم، تو بگو یک قطره اشک از چشم این میاد؟؟ یکم اظهار پشیمانی؟؟؟ یکم ناراحت شدن؟؟؟؟ خدااانکنه

چرا گاهی میشم‌گاهی نهنه نمیترسم چون مطمئنم خوب میشه و بچه ستبچه من دو سال و نیمه ست

این بخدا وقتی نوزاد بود تا ۲سالگی مظلوم ترین آدم دنیا بود، همه حسرتشو میخوردن. یدفه اینطوری دیوانه شد

خب چیکارش کنمخیلی خونسرد خرابکاری میکنهبخدا من وقتی میبینم میخوام سکته کنم اینقد داد میزنم، تو بگو ی ...

خب طبیعی نیست عزیزم. در اولین فرصت ببرش پیش روانشناس کودک من فکر میکنم بچه شما بیش فعال باشه پسر برادرشوهرم دقیقا همین بود و خرابکاری های عجیب غریب داشت الان 22 سالشه و متاسفانه همونه و براشون دردسر شده....مثلا چوب میکرد تو پنکه یا کنترل پرت میکرد رو لامپ ..کلا عجیب غریب شیطنت داشت و بعدها مشخص شد این بچه بیش فعال بوده و باید تحت درمان میبوده...بنظرم بچه شما با این حد شیطنت طبیعی نیست و باید حتما دکتر ببریش

این بخدا وقتی نوزاد بود تا ۲سالگی مظلوم ترین آدم دنیا بود، همه حسرتشو میخوردن. یدفه اینطوری دیوانه ش ...

نه بچه من نوزادی شلوغ بود

به نظرم بهترم میشه

در مورد بچه ت من احتمال میدم چشم زخمه 

اگر بلدی رفعش کن

مثلا همسرم میگفت داشته با کامپیوتر کار میکرده میگفت یهو لیوان رو اروم پرت میکرد سمت مانیتور ببینه چه اتفاقی میفته و از هیچ حادثه ای ابا نداشت و نمیترسید ...فقط خرابکاری میکرد  و بعدا دکتر گفته بود این حد شیطنت و خرابکاری طبیعی نبوده

نه بچه من نوزادی شلوغ بودبه نظرم بهترم میشهدر مورد بچه ت من احتمال میدم چشم زخمه اگر بلدی رفعش کن

یعنی چی؟ چیکار کنم براش؟

راستش از این لحاظ فکرم به چشم زخم نرفت، چون عینه باباشه😭 باباش بچگیا همین‌طور بوده الان حدود ۵۰درصدش مونده😭

یعنی چی؟ چیکار کنم براش؟راستش از این لحاظ فکرم به چشم زخم نرفت، چون عینه باباشه😭 باباش بچگیا همین‌ط ...

همون چون بیش فعالی ژنی هم هست و منتقل میشه..گفتی پدرشم همینه شک نکن عزیزم....و اینکه متاسفانه بیش فعالی فقط با دارو کنترل میشه نه با حرف زدن و تذکر دادن...این حجم از اذیت و شلوغ کاری اصلا طبیعی نیست به حساب شیطنت بچگی نگذار

خب طبیعی نیست عزیزم. در اولین فرصت ببرش پیش روانشناس کودک من فکر میکنم بچه شما بیش فعال باشه پسر برا ...

باباش همینطوره

دوس ندارم به قرص و دارو ببندمش 

ولی اره اینم شیطنتای عجیب داره ، یبار سنجاق تو پریز کرد، دیوار خط خطی کردن، بدون ذره ای ترس میپره وسط خیابون. ترس اصلا براش تعریف نشده. کارای خطرناک میکنه

باباش همینطورهدوس ندارم به قرص و دارو ببندمش ولی اره اینم شیطنتای عجیب داره ، یبار سنجاق تو پریز کرد ...

اصلا تو داری پسر برادرشوهر منو توصیف میکنی....مثلا دستشو میکرد تو موتور ماشین....یا یه بار در کاپوت افتاد رو دستش....جاری منم اصلا دوست نداشت بچه اش قرص بخوره ولی الان هر 4 ماه یک تصادف سنگین میکنه این بچه..حتی تصادف منجر به فوتی داشته ..رانندگی های شلوغ پلوغ و هیجانی.....کلا این بچه انگار روی ابرهاس...متاسفانه جاری منم اصلا نمیخواست بچه اش قرص بخوره و تا الان که 22 سالشه یک روز خوش از دستش ندارند

مدام حرف میزنه حرفتو قطع میکنه ...پرحرفی داره..بی حواس هست ...همه کارها رو نصفه رها میکنه دنبال کار دیگه..سنش کمتر بود افراطی بازی کامپوتری میکرد افراطی تو گوشی باز ی میکرد...خوابشون هم متاسفانه این افراد کمه...الان که 22 سالشه مثلا ساعت 5 صبح میخوابه صبح خوابه دوباره همین چرخه ادامه داره اصلا این بچه رو نمیتونی بیاری روی زمین همون بالا بالا هست..تصادف منجر به جرح داشت باورت نمیشه دو روز بعدش دوباره سوار ماشین شد انگا رنه انگار..از هیچی نمیترسه