2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچمو خفه کنم

203 بازدید | 26 پست

واقعا وحشتناکه

دختره، ۳سالشه

صبح ساعت ۸ بیدارشده الان خوابیده

آسایش ندارم از دستش

خیلی خیلی باهوشه

خیلی پر تحرک و پر انرژیه، داد میزنه جیغ میزنه میدوه، زیاد حرف میزنه، مداااام در حال خرابکاریه ( خوراکی میریزه رو زمین آب میریزه، یواشکی میره سر میز ارایشم خوابشون میکنه) پرخاشگر نیست خرابکاره 

میبرمش بیرون، بازی باهاش میکنم، گاهی آب بهش میدم بازی کنه اسباب بازیاشو بشوره، تو وسایلش غذا و خوراکی میریزم آشپزی کنه، انواع و اقسام اسباب بازیا رو داره ولی دودقیقس همش. عینهو پسرا

دیگه بخدا دارم دیوانه میشم

یه راهکاری بدین چیکار. کنم آروم بشه؟ امروز ۳تا بروفن خوردم از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله خدا حفظش کنه. شرمنده از شیطونیاش خندم گرف😂

خواهرم فقط باید صبرت زیاد کنی و زیاد حساسیت بخرج ندی چون واقعاه همینه 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

والا من پسر دارم اینکارارو نمیکنه😀انرژیش خیلی زیاده ببرش باشگاهی جایی

بخدا تمام دیوارهای خونه رو خط خطی کرده، اصلا یجوری یواشکی میره سروقتشون من نمی‌فهمم کی رفته اینطوری کرده

ماشالله خدا حفظش کنه. شرمنده از شیطونیاش خندم گرف😂خواهرم فقط باید صبرت زیاد کنی و زیاد حساسیت بخرج ...

همش احساس میکنم بزرگ شه بدتر میشه ، حرف گوش نمیده، میگم الان یکاری کنم خوب شه. اینا طبیعیه واقعا؟

همش احساس میکنم بزرگ شه بدتر میشه ، حرف گوش نمیده، میگم الان یکاری کنم خوب شه. اینا طبیعیه واقعا؟

نمیدونم عزیزم من مجردم.

ولی میتونی با یه مشاور کودک صحبت کنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بنظرم طبیعی نیست تا این حد شیطنت..احتمالا هایپر باشه...خرابکاری کردن هم طبیعی نیست و انگار هوش خرابکاری داره و این خوب نیست

من بچه ندارم ولی اینایی که تعریف کردی رو خوندم و بروفن لازم شدم

حالا فک کن من خودم یه آدم کمال‌گرا و وسواسی

بخدا دلم میخواد بمیرم 

امروز ظهر اینقد با بشقاب غذا اومد و رفت از دستش افتاد رو سرامیک شکست

گفتم فدای سرت عیب نداره (اول روز بود انرژی داشتم)

ظهری اینقد خسته بودم هرکاری کردم نخوابید، گوشی دستش دادم خوابیدم، ۱ساعت خوابیدم هزاردفه بیدارم کرد

بیدار شدم تا رفتم دستشویی دیدم یه پارچ پر اب، دقیقا پر از آب رو از یخچال درآورده ریخته رو فرش. پا میذاشتی رو فرش آب میومد بالا

دیگه عصبانی شدم داد زدم سرش

رفتیم مغازه، اینقد کولی بازی درآورده و همه چی میخواست،  براش چندتا خریدم اومدیم خونه

سر اینکه گفتم حق نداره دست ب اسباب بازیش بزنه فیکس ۴۰دقیقه گریه کرده

۸بیدار شده الان خوابیده، گفتم خداروشکر روز تموم شو رفتم تو اتاق دیدم کرم ارایشیمو برداشته خالی کرده رو اینه 😭😭😭😭

بخدا میخواستم از پنجره بندازمش بیرون😭😭😭