2777
2789

خودروی همسرم بنام من هستش و ازم وکالت بلاعزل گرفته ولی هنوز از اسم من خارج نکرده

الان من مهریه رو اجرا گزاشتم، ایا میتونه بااستفاده از وکالتی ک بهش دادم ماشین رو از اسم من خارج و ب اسم کسی دیگه غیر از خودش بزنه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار باید بکنم؟ایا میشه وکالت باطل بشه؟

هیچکاری نمیتونی بکنی وقتی بلاعزل بوده معنیش همینه ک کاری نمیتونی بکنی 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

عزیزم‌میتونم‌وکالت رو باطل کنم؟وکیل دارم، میتونه کاری کنه؟

من سردفتر اسناد رسمی ام کارم همینه . خودتو درگیر نکن نمیتونی هیچکاری بکنی 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من سردفتر اسناد رسمی ام کارم همینه . خودتو درگیر نکن نمیتونی هیچکاری بکنی

مورد وكالت:مراجعه به كليه دواير وادارات وموسسات دولتي و غيردولتي ،و مراجع قضائي ، شــــركت پخش فراوردهاي نفتي ايران و دفاتر پيشخوان دولت و پليس +10 سراسر كشور و بويژه راهنمايي و رانندگي،نيروي انتظامي و ساير شعبات و دواير آن در سراسر كشور و انجام كليه امور اداري و قانوني خودرو و پس از رفع كـــــليه موانع قانوني اقــدام جهت تعويض پلاك و تغيير شناسنامه مالكيت خودرو و انجام كليه تشريفات لازم كه جهت تبديل پلاك مزبور لازم باشد اعم از فك پلاك و درخواست پلاك اختصاصي جديد به نام خود و يا هر كسي كه وكيل صلاح بداند براي خودرو مزبور و انجام و پيگيري كليه امور مربوط به خودروي فوق الذكر و دريافت و تسليم اوراق واسناد و مدارك و امضاء ذيل فرمهاي مربوطه و همچنين تقاضاي تغيير و تبديل رنگ خودرو به دلخواه وكيل و انجام امور قانوني در اين رابطه و اخذ مجوز تغيير رنگ و تقاضا و اخــذ كـــارت سوخت حتي المثني و يا ابطال آن و امــــــور مربوط به آن و سپردن هرگونه رسيد،تعهد،گواهــــي امضاء و باحق امضاء ذيل اوراق و دفاتر و اسناد مربــوطه و همچنين وكيل در صورت لــــــزوم حق مراجعه به هر يك از مراجع قضايي و مراكز راهنمايي و رانندگي و درخواست رفع توقيف و بازداشت و تحويل گرفـــتن آن از پاركينگها و يا اماكن ديگـــر و سپردن هر نوع تعهدي در مورد تخلفات صورت گرفته و در صورت لزوم اخذ گواهي عدم خلافي و عوارض و بيمه نــــامه شخص ثالث و ماليات و كارت هوشمند سوخت نزد مــراجع قضايي به منظور آزادسازي آن و نيز تقاضاي صدور كارت شناسايي المثني و يا ساير مدارك ديگر را دارد. و موكل به وكيل اختيار داد كه در صورت بروز هرگونه اشتباه قلمي در تنظيم اين سند در دفترخانه حاضر و سند اقرار نامه اصلاحي مربوطه را بدون تغيير در اركان و ماهيت سند تنظيم و امضاء نمايد. حدود اختيارات : وكيل مرقوم با حق عزل وكلاي انتخابي و با حق توكيل بغير ولوكرارا و مع الواسطه جزئا يا كلا در انجام مورد وكالت داراي اختيارات تام و مطلق ميباشد به نحويكه در انجام موارد فوق در هيچ مرحله نيازي به حضور موكل نباشد.