2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل شمام وقتی

221 بازدید | 10 پست

برای خانواده تون کاری میکنید(غذا یا کیک یا...ببرین براشون مثلاً)

خودتونو از این کارتون لذت میبرین؟؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا روشکر ۶ تا تاپیکت رو زدی حالا برو بخواب صبح باید بری مدرسه کوچولو 🤣🤣🤣🤣

چقدر بی معنی!

با یه تاپیک قضاوت‌ کردید که بچه‌اس ؟!

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چقدر بی معنی!با یه تاپیک قضاوت‌ کردید که بچه‌اس ؟!

ایشون ده تا کاربری داره کلا این تاپیکها رو روزی چند بار با چند تا کاربریش میزنه حالا متوجه شدی یا بیشتر توضیح بدم 

میدونی قوانین سایت اینه یک کاربری باید داشته باشی 

حالا کی زود قضاوت کرد؟!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

ایشون ده تا کاربری داره کلا این تاپیکها رو روزی چند بار با چند تا کاربریش میزنه حالا متوجه شدی یا بی ...

باز هم شما😁

خب شاید یه مشکلی داره شاید نمی‌خواد شناسایی بشه

به نظر من این سوال عادیه و اصلا کار بچه مدرسه ای نیست

برا کاربری هم جدیدا کاری ندارن... 

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

باز هم شما😁خب شاید یه مشکلی داره شاید نمی‌خواد شناسایی بشهبه نظر من این سوال عادیه و اصلا کار بچه م ...

برای ما ممنوعه آخه من دو تا کاربری داشتم یکیشو نی نی یار تعلیق کرد 

برای ما ممنوعه آخه من دو تا کاربری داشتم یکیشو نی نی یار تعلیق کرد

دقیقا..یکی مثل مادرزن ۱۵۰۰تا داره اما همچنان داره فعالیت می‌کنه و نی نی یار کاری باهاش نداره

دقیقا..یکی مثل مادرزن ۱۵۰۰تا داره اما همچنان داره فعالیت می‌کنه و نی نی یار کاری باهاش نداره

به نظرم خیلی ها عوامل سایت هستن جنجال درست میکنن و حقوق میگیرن

به نظرم خیلی ها عوامل سایت هستن جنجال درست میکنن و حقوق میگیرن

دقیقا دقیقا دقیقا👌🏼👌🏼👌🏼😁😁😁