2777
2789
نوش جان،من اون هفته درست کردمفلفل دلمه،گوجه،بادمجون،یه تعداد برگم تو فریزر داشتم،

به به هنرمند

نوش جونت بشه

اره بادمجون و فلفل دلمه شم عالیه

با کلم هم خوردم خوب بود یکم شیرین بود فقط ک من طعم شیرینی زیاد دوس ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش از قبل میگفتی یا خودش حدس میزد میخرید

نه نمیگفتم یهو میدیدم خریده حدسم نمیزده همینطوری میخرید بعد میگفتم چ جالب هوس کرده بودم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
واقعا دلمه خوشمزه س؟!طعم چی میده من تابحال ن درست کردم ن خوردم با اینکه انگور فراوونه درختش اینجا

ارررره

نمیدونم بنظرم شبیه غذای دیگه ای نیست طعمش

برنج و گوشت چرخ کرده و لپه داره 

مثل غذاهای رشتیه یکم طعمش بنظرم

حتتتما امتحان کن

ای جان بچه ت یا خودش خوش روزی ین

آره پا قدم دخترم پربرکت بوده❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
به به هنرمندنوش جونت بشهاره بادمجون و فلفل دلمه شم عالیهبا کلم هم خوردم خوب بود یکم شیرین بود فقط ک ...

باکلمم درست میکنم،سس روشو یکم رب انار ترش میزنم،که طعم شیرینش بگیره

انواعش خوشمزس،ولی برگ وکلم چیز دیگس

دخترت خوش روزین اینو‌خیلی شنیدمالبته کلا بچه هاولی میگن روزی‌ دختر بیشترهو برکت پسرخدا حفظش کنه برات

ممنون مهربوون🥰