2777
2789
عنوان

خانما چقدر اهل مهمونی رفتن هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 60 پست
اره واقعا من 4 تا خواهر دارم ولی این دوستا از خواهر بهم نزدیکترن

دقیقا...کلا دیدگاهم اینه ادم با خواهر و برادرشم کلا به اندازه.نه که یه سز خونه ی هم باشن

با جاریام و مادرشوهرم تو یه ساختمانم ، جاریام که دعوت نمیکنن منم دعوت نمیکنم مادرشوهرمم اوایل ازدواج بیشتر مهمونی میداد اونم فامیلای خودش و ما عروسا رو برا کار کردن دعوت می‌کرد 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم فامیل زیادی ندارم با سمت پدری ارتباط ندارم چون بچه طلاقم از بچگی عمو و عمه ندیدم ، خاله هم ندارم زندایی هامم باز دعوت اینا نمیکنن زیاد هم از ما خوششون نمیاد البته آدمای جالبی نیستن خودمم خوشم نمیاد برم ، خواهر برادرمم از من کوجیکترن و بچه ان متاهل نیستن که برم و دعوت کنم بیام ، مادرمم شوهر دوم کرده شوهرش آدم جالبی نیست که زیاد بتونم دعوتشون کنم حتی به مامانم پول و کرایه ماشین نمیده که مادرم بیاد بهم سر بزنه ، یه مادربزرگ دارم که پیشش بزرگ شدم رفتنی میرم خونه اون ، خدا سایه اش از سرمون کم نکنه اگه اونم نباشه دیگه من جایی ندارم برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با جاریام و مادرشوهرم تو یه ساختمانم ، جاریام که دعوت نمیکنن منم دعوت نمیکنم مادرشوهرمم اوایل ازدواج ...

خب پس رابطه ی خاصی ندارید.بعضی جاریا هستن دعوت نمیکنن.ولی مثلا بهم مثلا ترشی اینا میدن یا هر چیزی که بخرن..یا نهایت کمکی بهم بکنن

اینطور خوبه.بهتر

خب پس رابطه ی خاصی ندارید.بعضی جاریا هستن دعوت نمیکنن.ولی مثلا بهم مثلا ترشی اینا میدن یا هر چیزی که ...

نه ما کلا تو مهمونی اینا همو میبینم حتی تو ساختمان خودمون هم چند ماه یه بار شاید تو پارکینگ اینا همو ببینیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم فامیل زیادی ندارم با سمت پدری ارتباط ندارم چون بچه طلاقم از بچگی عمو و عمه ندیدم ، خاله هم ندا ...

عزیزم باور کن ماهم اینطوریم منتها با شرایط دیگه..

فامیل زیاد هست ولی نرمال نیستن که رفت و امد کرد..من خودم خجالت میکشم از فامیلام..

الهی خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه و دلت شاد باشه

عزیزم باور کن ماهم اینطوریم منتها با شرایط دیگه..فامیل زیاد هست ولی نرمال نیستن که رفت و امد کرد..من ...

مرسی گلم ، گاهی با خودم میگم من چقد تنهام تو دنیا حتی یه دوست هم ندارم که باهاش حرف بزنم دلم باز بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان .خوبه اینطور دخالت های بیجا هم ندارید

آره دخالتی که من تو کارشون ندارم ولی جاری بزرگم یا میاد فالگوش وایمیسته یا از پنجره اینا رفت و امدمون کنترل میکنه پشت سرم به مادرشوهرم غیبتمو میکنه و بدمو میگه 

اون یکی جاریمم مثل خواهرم دوست داشتم چون خواهر بزرگ یا کسی که مثل خواهر باشع برام نداشتم، با اینکه دوسش داشتم اما میدیدم به زندگیم و خودم حسودی میکنه و مدام با حسرت حرف میزنه حس خوبی نگرفتم و دوری کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا میفهمم.فامیلامون شهرستانن اینطورن.فکر کن یک کوجه فاصله دارن ولی رفت و امد نمیکنن.نهایت سالی سه ...

اره افتضاحه فک کن جاریم همیشه مهمون داره خودشم همه جا میره ولی ما فقط عید به عید اونم اعضای خانواده مون فقط ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آره دخالتی که من تو کارشون ندارم ولی جاری بزرگم یا میاد فالگوش وایمیسته یا از پنجره اینا رفت و امدمو ...

واقعا افرین که خط قرمز و حد خودتون رو مشخص کردید.مگزنه با این رفتارا باعث ناراحتی میشدن بیشتر..

همون دوری خوبه 

اره افتضاحه فک کن جاریم همیشه مهمون داره خودشم همه جا میره ولی ما فقط عید به عید اونم اعضای خانواده ...

منم عصابم نمیکشه  هردقیقه برای مهمانی دادن..

چرا کسایی که دوستشون دارم دعوت کنیم.سنگ تمام میزارم.ولی خب اونم دیر به دیر میریم میایبم