2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من عشق قبول نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 42 پست
من نشدم واقعا تاحالا مردام فقط برای نیاز هست که میگن عاشق فلان دختری م

نیاز که ارعه 

شما رو نمیدونم ولی حس عاشقی فک نکنم کسی تجربه نکرده همون حس بی شهوت و پاک

بعدا تکرار نمیشه متاسفانه

طلای آب شده فقط اشک‌های شما🙌🙂https://daigo.ir/secret/91682530570

والا همینه دیگه الکی میگن وااای دیگهه نمیتونم واییی فلان و بهمان ـدر حالی که صد بار هم میشه عاشق شد ...

مثلا کدوم پسری  قبول میکنه عاشق دختری باشه که برای مثال توانایی رابطه جنسی بنا به هردلیلی نداره.....

یعنی نیاز آقا برطرف نمیشه

پس عشق  یجور نیازه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز که ارعه شما رو نمیدونم ولی حس عاشقی فک نکنم کسی تجربه نکرده همون حس بی شهوت و پاکبعدا تکرار نمی ...

مردا عشق بی شهوت به دخترا داشته باشن؟!!!!!!!😂😂😂😂

برگرفته از کتاب فیل ها پرواز میکنن

مثلا کدوم پسری قبول میکنه عاشق دختری باشه که برای مثال توانایی رابطه جنسی بنا به هردلیلی نداره..... ...

دقیقا

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

نیاز که ارعه شما رو نمیدونم ولی حس عاشقی فک نکنم کسی تجربه نکرده همون حس بی شهوت و پاکبعدا تکرار نمی ...

🤣🤣🤣🤣

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

مردا عشق بی شهوت به دخترا داشته باشن؟!!!!!!!😂😂😂😂برگرفته از کتاب فیل ها پرواز میکنن

همنطور ک زنها بدون پول عاشق شدن

کتاب زرافه ها چایی خوردند😅

نه ولی جدا من اون حسو تجربه کردممیگما یبار تو زندگی

اگر بگیم عشق به این معنی باشه که حاضر باشی نباشی تا اون باشه میتونم بگم این حس به جنس مخالف نیست و فقط میتونه به فرزند و والدین باشه 

اون حس به جنس مخالف اسمش هرچی که باشه انقدری عمیق نیست از نظر من

همنطور ک زنها بدون پول عاشق شدنکتاب زرافه ها چایی خوردند😅نه ولی جدا من اون حسو تجربه کردممیگما یبار ...

من خیلی زن دیدم پای بی پولی شوهرش ون موندن ولی مزد ندیدم پای مشکلات زنانه زنش مونده باشه

اگر بگیم عشق به این معنی باشه که حاضر باشی نباشی تا اون باشه میتونم بگم این حس به جنس مخالف نیست و ف ...

دقیقا نظر منم همینه یه کاربری تعبیر  قشنگی کرد 

گفت عشق نیست "نیازه"

من خیلی زن دیدم پای بی پولی شوهرش ون موندن ولی مزد ندیدم پای مشکلات زنانه زنش مونده باشه

اتفاقا اینقد زن هس بخاطر پول خیانت کرده نگو 

اره منم قبول ندارم هیچ نوع عشقی رو نه عشق جنس مخالف نه عشق مادر به فرزند کلا هر نوعش دلیل منطقی دارم

بنظرم آدما  چون خودشون رو دوست دارن نه طرف مقابل رو مثلا یه مادر میگه من عاشق بچمم میپرسیم چرا ؟ میگه نباشه منم نیستم جونم به جونش وابستس و..  پس اون خودشو دوست داره چون  بودن با بچش حس خوبی به خودش میده طرف میگه من عاشق پولم چون داشتن پول حس خوبی بهش میده پس خودشو دوست داره نه پول رو