2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من عشق قبول نداشته باشه

142 بازدید | 42 پست

من تقریبا 28 سالمه و تاحالا عاشق نشدم 

نهایتش در زمان نوجوانی شاید دو سه روز روی یک نفر رکزاش میزدم ولی بعدش یسری رفتارها باعث می‌شد سریع از چشمم بیفته !

وعشق رو هم قبول ندارم به نظرم یسری نوسانات هورمونی هست و غرایز جنسی که بعد یه مدت عادی میشه  یا پشتش یسری منافع (مادی ،اجتماعی، و.  )هست....

کلا چیزی به اسم عشق وجود نداره 

کیا مثل من فکر میکنه؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم عشق رو اونجوری که میگن قبول ندارم 

من عشق رو اسمش نیاز میزارم 

نیاز روحی یا جنسی 

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

عشق فقط یکبار برای هرشخص اتفاق میفته بعدا ادم دوس دارعه ادای عاشقا رو دربیاره تا اون حسو دوباره تجرب ...

یبارم برام پیش نیومده 

واینکه الاااااااا عشق آقا به خانم رو به همون دلایلی که گفتم قبول ندارم 

اره منم عشق رو اونجوری که میگن قبول ندارم من عشق رو اسمش نیاز میزارم نیاز روحی یا جنسی

تعبیرت قشنگ بود 

دقیقا پشت همه  مثلا عشق و عاشقی ها همیشه یه نیاز هست

ویژگی های منطقی شوهرت چیه؟؟

من شرلیطم خیلی پیچیده بود که این انتخابو کردم پدر مادر نداشتم 

مادربزرگمم فوت کرد جا نداشتم خانواده نداشتم 

یکی از مهم ترین دلایل انتخابم خانوادش بود خیلی خوب بودن و تک فرزند بود کلا اخلاقی هم نرمال اصلا ادم سمی و مریضی نیست

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یبارم برام پیش نیومده واینکه الاااااااا عشق آقا به خانم رو به همون دلایلی که گفتم قبول ندارم

نمیشه ادم عاشق نشده باشه ادم ادمه زن ومرد ندارعه اسیایی اروپایی ندارعه اژ نظر روانی ههمون ی روز عاشق شدیم ..

طلای آب شده فقط اشک‌های شما🙌🙂https://daigo.ir/secret/91682530570

تعبیرت قشنگ بود دقیقا پشت همه مثلا عشق و عاشقی ها همیشه یه نیاز هست

والا همینه دیگه 

الکی میگن  وااای دیگهه نمیتونم واییی فلان و بهمان ـدر حالی که صد بار هم میشه عاشق شد 

عاشق حالا به قول خودشون ـ

اما در واقع یک نیازه 

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

نمیشه ادم عاشق نشده باشه ادم ادمه زن ومرد ندارعه اسیایی اروپایی ندارعه اژ نظر روانی ههمون ی روز عاشق ...

من نشدم واقعا تاحالا 

مردام فقط برای نیاز هست که میگن عاشق فلان دختری م