خیلی ناراحت و نگرانم همه دوستام پارتنر خوب دارن یا شوهر کردن حتا خیلیاشون از منم کوچیکترن بچه دارن ولی من چی تو همه روابطم شکست خوردم حتا قبلنا بیرون میرفتمم پسرا ب هم گیر میدادن شماره میخاستن الان هیچی حس میکنم قراره تا اخر عمرم تنها بمونم قیافو تیپ و اینامم خوبه 🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
۲۰ سالته و واقعا موندم این افکار دوره مامانبزرگ من رو کی تو ذهنت کرده
مامانم خیلی مقایسه میکنه منو با همه 😭😭😭حس عقب موندن دارم از همه اخه خودمم واقعا دارم میبینم تمام دوستای صمیمم با پارتنرشون نامزد کردن من حتا ی رابطه خوب ام ندارم فقط شکست خوردم تو روابطم تا الان هرکی میاد سمتم ادم سمی