2777
2789
میخام ببینم و بدونم اصلا دوسدارم اولین بار که دنیا به وجود اومده ببینم و اخر دنیا رو هم ببینم فکرم ب ...

روح وقتی از بدنت جدا بشه خیلی چیزا رو درک می‌کنه .. واقعا روح آدما توانایی خیلی زیادی داره اما این جسم ماده نمیزاره همه اطلاعات رو بگیریم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
من الان چندساله فکرم درگیره مثلا میگم خدا از کی بوده از اول چطور به وجود اومده از اینجور فکرا میکنم

خدا از اول بوده😂من هر وقت این سوالو بچه بودم میپرسیدم والدینم میگفتن از اول.

من به این فک میکنم که ما چرا الان داریم زندگی میکنیم.نهایتا چی میشه.هی فکر میکنم فکر میکنم تهش میرسم به نقطه ای که دیگه هیچ فهمی از اطرافم ندارم برای همین دیگه به این موصوع فک نمیخوام بکنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب حجابببب.کل درگیری من با حجابه.مثلا به رقص اواز خوندن و موسیقی خیلی علاقه دارم

منم مشکل حجاب دارم 🥲رقص کلا ندوست..آهنگ هم گاهی می‌زارم نه زیاد 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
روح وقتی از بدنت جدا بشه خیلی چیزا رو درک می‌کنه .. واقعا روح آدما توانایی خیلی زیادی داره اما این ج ...

اره میدونم بخاطر همینم هست میگم زودتر عمرم تموم بشه تا به تمام جواب سوالام برسم ولی اون دنیا برم میشم روح فضولی🤣🤣🤣

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
منم مشکل حجاب دارم 🥲رقص کلا ندوست..آهنگ هم گاهی می‌زارم نه زیاد

اصلا با حجاب کنار نمیام خیلی سخته.من اینطوریم که دوست داشتم میتونستم رقصو بصورت حرفه ای یاد بگرم و ازش درامد داشته باشم که نمیشه.نمیدونم.اهنگو من در روز گوش ندم اصلا نمیشههه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خدا از اول بوده😂من هر وقت این سوالو بچه بودم میپرسیدم والدینم میگفتن از اول.من به این فک میکنم که م ...

خب همون منم اونقد درگیر این افکار میشم که مثلا شده بعضی اوقات از دین خدا میرم بیرون بعد به خودم میام میبینم چه گندی زدم سریع توبه میکنم 

اره میدونم بخاطر همینم هست میگم زودتر عمرم تموم بشه تا به تمام جواب سوالام برسم ولی اون دنیا برم میش ...

دقیقا منم خیلی کنجکاو هستم زودتر فقط خلاص شویم بریم فضولی 😂البته فک نکن همچین اجازه داریما ...هرکاری بخوابم کنیم یا هر چیزی بخواهیم بفهمیم اول باید اجازه بدن...هرکی هرکی نیس🥲😂

خب همون منم اونقد درگیر این افکار میشم که مثلا شده بعضی اوقات از دین خدا میرم بیرون بعد به خودم میام ...

منم نمیدونم.مشکل من حجابه.رقص و موسیقی اوازه.چی میشد خدای مهربون اینارو ازاد میکرد که هم میتونستیم وظایف دینیمون مثله نماز و روزه و عبادت رو بجا بیاریم هم راحت تر باشیم🤧🎀

دقیقا منم خیلی کنجکاو هستم زودتر فقط خلاص شویم بریم فضولی 😂البته فک نکن همچین اجازه داریما ...هرکار ...

خب مثلا من از خدا بخوام نشونم بده ،ینی نشون نمیده که من بنده ی سرگردان فضول اروم بیگیرم🤣🤣🤣🤣

دقیقا منم خیلی کنجکاو هستم زودتر فقط خلاص شویم بریم فضولی 😂البته فک نکن همچین اجازه داریما ...هرکار ...

مثله قضیه جن ها که اول تو اسمون بودن و به فضولی و اینا مشغول بودن که نهایتش از اسمون رونده میشن😂

منم نمیدونم.مشکل من حجابه.رقص و موسیقی اوازه.چی میشد خدای مهربون اینارو ازاد میکرد که هم میتونستیم و ...

ربطی به نماز یا رقص این چیزا نیست من الان بعضی وقتا نماز میخونم بعضی روزا بخاطر تنبلی نمیخونم رقص هم دارم موسیقی هم گوش میدم امام ها رو خیلی قبول دارم تعصبشون رو میکشم و کار خودمم میکنم از این ور 

اصلا با حجاب کنار نمیام خیلی سخته.من اینطوریم که دوست داشتم میتونستم رقصو بصورت حرفه ای یاد بگرم و ا ...

هرجور که حالت خوبه همونجور زندگی کن دنیا به کامت باشه 

ربطی به نماز یا رقص این چیزا نیست من الان بعضی وقتا نماز میخونم بعضی روزا بخاطر تنبلی نمیخونم رقص هم ...

اره خب منم دقیقا مثله توام دقیقااا.من خودم یادم نمیاد اخرین بار کی نماز خوندم.ولی باید قبول کنیم کارمون خلاف شرعه.و گناهه.من منطورم رقص عادی نبود.منظورم این بود من دوست داشتم رقصو میتونستم بصورت حرفه ای و به عنوان شغل ادامه میدادم

اصلا با حجاب کنار نمیام خیلی سخته.من اینطوریم که دوست داشتم میتونستم رقصو بصورت حرفه ای یاد بگرم و ا ...

من لختی نمیپوشم بیرون هم شال می‌زارم اما همون دستم تا آرنج دراومد و آرایش دارم و موهامو در میارم گناهیه برا خودش ... دیگه همینکه می‌دونی گناهه و سعی داری خودتو کنترل کنی خودش خیلیه ..کلا علت اینکه موسیقی و رقص میگن خوب نیس چون توجه ما رو از خدا کم می‌کنه ...و نمیشه درست درمون ادامه بدیم کلا هرچیزی که مارو از معنویات دور می‌کنه خوب نیس و اینم فک کنم بستگی ب خود فرد داره مثال یکی ظرفیت پایینی داره پول زیاد داشتن و ثروت براش خوب نیس مثلا همش درگیر دودوتا چهارتا ست و از خدا دور میشه یکی میبینی همه ثروتشو در راه خدا میده و درگیر پول نیس پس باید همش چیزی رو از خدا بخواهیم ک مارو ب مقصد اصلی راحتتر برسونه و بزور چیزی رو نخوایم 

هرجور که حالت خوبه همونجور زندگی کن دنیا به کامت باشه

ایبابا هرطورم زندگی کنم با هرنوع حجاب و رفتاری.نهایتش تورمو گرونی و اقتصاد هم هست.اینا که دیگه دست من نیس.باز بعد همه اینا بریم اون دنیا چوب به استینمون بشه😂