2777
2789
اسلام اینو رد می‌کنهولی خب خیلیا به تناسخ اعتقاد دارن، به نظر منم چیز غلطی نیست

خب خداروشکر پس قصیه تناسخ روح انسان تو بدن حیوان هم رد میشه😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو عالی هستیولی من شنیدم میگن بهمون گفتن این مادرته این پدرته این مثلا فلان چیزته حالا با این ...

کاش لااقل تو کشور دیگه انتخاب میکردیم دنیا بیاییم😂😂

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

ببین اگه میخوای از نظر دینی بهش نگاه کنی(خودم اعتقاد دارم شمارو نمیدونم) کتاب آنسوی مرگ رو بخون جواب ...

اره از نظر دینی میخوام بدونم.مچکزم ازتون.پی دی افش هم هست؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب اگه به چیزی علاقه مند شدیم که خدا دوسش نداشت چی؟🙁

چیزی باشه که به خودت و جامعه آسیب میزنه یا تبعات بدی داره انجام نده اگه این مدلی نیست اوکیه

یه سری چیزا از لحاظ اخلاقی و منش انسانی درست نیست 

کاش لااقل تو کشور دیگه انتخاب میکردیم دنیا بیاییم😂😂

ایران اگه پولدار باشی خیلی جای باحالیه واسه زندگی😂حیف که ما نیستیم

پس یعنی اگه کسی کار بدی بکنه انتخاب کرده که بره جهنم اره؟😂

توی اون دنیا فقط کار خیر قبول کردیم سختی قبول کردیم رسیدن ب خدا و اطاعت از خدا رو قبول کردیم ...اما این دنیا گند می‌زنیم😕 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
چیزی باشه که به خودت و جامعه آسیب میزنه یا تبعات بدی داره انجام نده اگه این مدلی نیست اوکیهیه سری چی ...

نه مثلا من به هنر رقص و اوازو موسیقی خیلی علاقه دارم ولی خب اینا حرامه تو دین🙁

و در نهایت جهنم؟

جهنم برای مومنان دائمی نیس فقط پاک کننده گناهان هستش و بالاخره پاک میشن اما کافران عذاب دایمی دارن ..البته جهنمی وجود ندارن فقط اعمال خودمون تجسم میشه و بشکل جهنم در میاد تا روحمون پاک بشه و شایستگی بهشت داشته باشیم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
توی اون دنیا فقط کار خیر قبول کردیم سختی قبول کردیم رسیدن ب خدا و اطاعت از خدا رو قبول کردیم ...اما ...

هوفففف.من یکی که همینم.😕بنظرت اونایی که مادر پدرشون مسیحی هستن خودشون تو اون دنیا قبول کردن که مسیحی بشن؟

خواهش میکنم. گمونم باشه. یکم صبر میکنین بگردم؟

ماچ بهتون

پس من مست بودم حالت عادی نداشتم😂

ایبابا😂💔فک کنم اکثرا همین بوده