2777
2789
عنوان

همسایمون جوون مرگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 36 پست
آره بودم😂😁انقد تو به فکرشی مامان باباش نیستن🤣🤣

آره یادم اومد‌‌.

دست خودم نیست‌‌‌. اون باعث شد به والیبالم علاقه پیدا کنم‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

علتش؟ بی دلیل که نمیشه

سرکار ک بوده یهو بیهوش میشه اورژانس نیاد میگه باید همین الان بستری بشی گوش نمیده میاد خونه میخوابه و بعد...💔

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که خانما همگی یکدست خوشگل هستن

اتفاقا کلمه ای که استارتر بکاربردی زشته نه قیافت

زشت وجود نداره بقول بعضی کاربرا میگن معمولی

اخلاق بر قیافه برتری داره بقول شاعر:

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست

ای برادر سیرت زیبا بیار

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

خدانکنه عزیزم ❤️

والا تو خونه تنهام افسردگی گرفتم دیگه همش میخورم میخوابم شدم مثل خرس پرخوری عصبی گرفتم صدو رد کردم دیگه شیش ماه رژیم گرفتم همه رو به چوخ دادم فقط مردن جوابمه دیگه

جیش تو این زندگی😒
الان که خانما همگی یکدست خوشگل هستناتفاقا کلمه ای که استارتر بکاربردی زشته نه قیافتزشت وجود نداره بق ...

من چی گفتم عزیزم؟

والا تو خونه تنهام افسردگی گرفتم دیگه همش میخورم میخوابم شدم مثل خرس پرخوری عصبی گرفتم صدو رد کردم د ...

منم لاغرم همه میگن چاق شو مردی از لاغری..

ولی من میگن الحمدلله برای سلامتیم❤️