2777
2789
عنوان

میخوام توی اتاق تنها زندگی کنم از شوهرم دور شم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس راهش چیه ربطی به خود رسیدن نداره من خیلی دارم تلاش میکنم کسی که نمیخواد نمیخواد..

من نمیگم به خودت برس که به چشم شوهرت بیای 

اما میدونی یه قانونی وجود داره ،تو وقتی ارزش خودتو میدونی ،وقتی دور و برت رو از کارهای مفید و ارزشمند پر میکنی ،اون وقته که میبینی شوعرت به غلط کردن افتاده

منم حس تو رو دارم 

ولی اصلا این کار فایده نداره 

اگه من بد بشم اون صدبرابر بدتر میشه ،من دور بشم اون صدبرابر دورتر میشه و کلا زندگیمون به گند کشیده میشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تا زمانی که آدم دنبال محبت باشه یا به هر چیز دیگه ای وابسته باشه همینه.باید روی خودت کار کنی که بیخیال بشی نسبت به این مورد .میدونم سخته و آدم واقعا نیاز به محبت و توجه داره. اما متاسفانه این یه قانون به هر چیزی خیلی اهمیت بدی نمیمونه

اگه تاپیک قبلی های منو بخونی از وضعیتت راضی میشی

تمام عنوان هاتو خوندم شاید باورت نمیشه ولی من اکثر این مسائل رو گذروندم و تحمل کردم و اکثر اینچیزها سرم اومده و تاالان پای زندگیم ایستادم

بهت حق میدم که خسته شده باشی اما جا نزن اگه بری تنها باشی باید خودتو واسه اتفاق های دیگه آماده کنی منم عین تو بودم بیخیالش شدم جامو سوا کردم اما این راه حل نبود چون شد شروع خیانت ها اما یجای تصمیم گرفتم هرجوری شده یازندگیمو درست کنم یا برم البته منم جای برای رفتن نداشتم پس انقد محبت کردم وخودمو زدم به بیخیالی که البته تو ظاهر اما داخل پاچیدم اما بلاخره صبرم جواب داد بعد دوسه سال عاشقانه دوسم داره جلوی همه ازم دفاع میکنه وهمه میگن خوشبحالت شوهرت انقد دوست داره 

کاش چندتا ادم با تجربه بودم بهم یاد میدادن چیکار کنم

بعد این حرفش اتیش به جونم میزنه که میگه( اه اونه یه زن بدی گیرم اومده و بهم گفت تو زندگیت خیر نبینی واقعا هم از اول زندگیم هیچ خیری ندیدم) این حرفش تمام خونمو به جوش میاره