2777
2789
عنوان

یه شال امشب خریدم خیلی زورم اومده الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 73 پست
منم اونروز قیمت کردم اکثرا بالای ۵۰۰ بودن کیف ساده۸۰۰ بود پالتو کتی ۳ تومن شلوار ۱وسیصد

آره کلا همه چی خیلی گرون شده الان لباس بخری چندماه دیگه سود کردی انگار طلا خریدی بس که سریع همه چی گرون میشه🤧🤦🏻‍♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا دلمو بزنه😳😶😒😏شما همیشه عادت دارید بزنی تو ذوق بقیه؟؟اینکارت اصلا درست نیست اگه میخوای این ...

عزیزم اهمیت نده 

بالخره هر چی دل رو میزنه ولی استفاده میشه

من خیلی از لباس هامو خرید عروسیمه ۳ سال پیش همه هم نو هستن با اینکه تکراری شده ولی دوسش دارم   

انصافا رنگ خنثی و تکرنگ هس با خیلی لباسا ست میشه 

یه کیف چرمی نرم این رنگی هم بگیر با پالتو و شلوار مشکی فوق شیک میشه

♡
باشه من دروغ میگم همین الان اپ دیجیکالا رو باز کنید قسمت دسته بندی جوراب ها مراجعه کنید از 150 الی 2 ...

رها رفتم دیجی کالا سرچ زدم 4 جفت 142 تومن که جفتی 35 تومن میفته

6 جفت 164 تومن که جفتی 27 میفته

کامنتا هم همه تعریف کردن

تو کدوم دیجی کالا سرچ میزنی انقد گرونه کامنتاشم میگه نخش خوب نبود و آشغال بودن؟

عکس هم برات فرستادم اگه بیاد

نه چرا دلمو بزنه😳😶😒😏شما همیشه عادت دارید بزنی تو ذوق بقیه؟؟اینکارت اصلا درست نیست اگه میخوای این ...

اتفاقا من چیز بدی نگفتم چون خودم دلمو میزنه گفتم و گفتمت مبارکت باشه تو ذوقت چرا بخوره عزیزم حالا که گرفتی 

تو الان ناراحت پولش بودی گفتم قشنگه از این جدیداس

بعدم روزانه گرون میشه رنگشم که خودت دوس داری دیگه  😍

دلشاد هستم...💍

رها رفتم دیجی کالا سرچ زدم 4 جفت 142 تومن که جفتی 35 تومن میفته6 جفت 164 تومن که جفتی 27 میفتهکامنتا ...

نه اینا جنس اشغاله خب من جنس معمولی گفتم اون نظرات هم بیشترش اشتباهه رو اونا حساب نکنید من تا الان هشت ساله از دیجیکالا خرید میکنم خیلی چیزا خریدم نظرات همه مثبت بودن ولی دستم رسیده دیدم به اشغالی میگفتن عالی زیاد رو نظرات زوم نکنید جنس معمولی تو دیجیکالا بالای 150 هست من نگفتم ارزونترین گفتم معمولی ! شما زدی ارزونترین

=

نه اینا جنس اشغاله خب من جنس معمولی گفتم اون نظرات هم بیشترش اشتباهه رو اونا حساب نکنید من تا الان ه ...

شما گفتی تو دیجی کالا دسته بندی جوراب از 150.200 تومن شروع میشه که اشغالن(که دیدی جوراب 27 تومنی داره) جوراب معمولی 300 تومن و جنس خوب 500

الان میگی جنس معمولی 150؟

فکر نمیکنی داری حرفتو عوض میکنی؟

من خودم قبلا از دیجی کالا جوراب خریدم جنسشون خوب بوده الان هم تو شهر میخرم 3 جفت 60 تومن جنسشونم خوبه

ولا من رو ارزونترین و گرونترین نزدم سرچ زدم جوراب

همه کاربرا هم از 300 تومنی که گفتی تعجب کردن

دیگه بپذیر نمیشه که من و همه کاربرای اینجا و کاربرای دیجی کالا اشتباه بگیم

شما گفتی تو دیجی کالا دسته بندی جوراب از 150.200 تومن شروع میشه که اشغالن(که دیدی جوراب 27 تومنی دار ...

میشه اشتباه بگید چون تو نی نی سایت همه چی برعکسه 😂 من حرفمو عوض نکردم من گفتم جوراب معمولی اینایی که تو نشون دادی ارزونترین جورابه 

بحثی نداریم تو انگار خیلی احتیاج داری ثابت کنی جوراب سی هزار تومنه ؟ قبول سی هزاره 😂😂😂 انگار من جوراب فروشم یا پول جوراب اینو میدم مریضید بخدا 😂

=

میشه اشتباه بگید چون تو نی نی سایت همه چی برعکسه 😂 من حرفمو عوض نکردم من گفتم جوراب معمولی اینایی ک ...

زمین و زمان اشتباه میگن رها جون درست میگه

معلومه مریض کیه

برو کامنتاتو از اول بخون شاید فهمیدی چرا گفتم حرفتو عوض کردی

تو کامنت های قبلی گفتی معمولی 300 کامنت بعدیت گفتی معمولی 150 فراموشی هم داری خوبه اینجا همه چی ثبت میشه😂

کاری به 300 و 150 ندارم حرفم بی ثباتی و چند حرف افتادنته و گردن نگرفتنته

اون فروشنده ها فهمیدن که تو پاچت کردن😂

زمین و زمان اشتباه میگن رها جون درست میگهمعلومه مریض کیهبرو کامنتاتو از اول بخون شاید فهمیدی چرا گفت ...

تو برو جوراب 30 هزاری بپوش چیکار به بقیه داری 😂 ما جوراب با این قیمت میخریم دو روزه سولاخ میشه 😂😂😂

=

تو برو جوراب 30 هزاری بپوش چیکار به بقیه داری 😂 ما جوراب با این قیمت میخریم دو روزه سولاخ میشه 😂😂 ...

مگه 30 هزاری اطراف شما هست؟ شما که گفتی از 150 شروع میشه؟😐😂

تحت عنوان جنس خوب بد میکنن تو پاچت😬🤣

بخدا یکی میگفت تازه بیشتر از چهارنفریم همه چی هم میخوریم خیلی هم خوب زندگی میکنیمحس میکنم اینا بچه م ...

یکی درست گفته پول تو بعضی خونه ها برکت داره و همه چی میخرند کم نمیارند اون خونه برکت داره پولش برکت داره روزی حلال همیشه همین

یکی درست گفته پول تو بعضی خونه ها برکت داره و همه چی میخرند کم نمیارند اون خونه برکت داره پولش برکت ...

آره حتما اونا میرن گوشت میخرن یهو بجای 1 میلیون 100 هزار تومن کسر میشه...این فقط زمانی میتونه رخ بده که شما چیزی مصرف کرده باشی 

=