سلام.من یه سوالی داشتم لطفا هر کی میدونست و مطمئن بود جواب بده.من یکی از آشناهامون میخواد ادامه تحصیل بده دیپلم داره میخواد کنکور بده
کتابای درسی رو حتما باید تهیه کنه هر سه پایه رو یا درسنامه ی کتابای آموزشی و تست برای ترمیم معدل و کنکور کافیه؟الان فقط درسنامه بگیره کتابای مدرسه رو نداشته باشه اوکیه؟
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم کتابا رو باید بگیره، من تجربی بودم عمومیا رو کلا از روی کتاب درسی خوندم. برای انسانی هم تخصصیاش رو نمیدونم ولی عمومی لازم میدونم.نهایی از کتاب میاد
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
بنظرم کتابا رو باید بگیره، من تجربی بودم عمومیا رو کلا از روی کتاب درسی خوندم. برای انسانی هم تخصصیا ...
از بچه های سال قبل که کنکور دادن میتونه راحت کتاباشونو بگیره