2777
2789
عنوان

جمعه های نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست
بخدا که نمیشه قبلا یکم با دوستام میرفتم بیرون الان اونا ازدواج کردن من تنهام. هی به پروپای هم میپیچن ...

انگار خونه ما🤣🤣

کرم مامانم میریزه بعد ساکت میشینه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار خونه ما🤣🤣کرم مامانم میریزه بعد ساکت میشینه

افرین دقیقا 

اخه ادم دیدی بخاطر اینکه شوهرش خورشت زیاد میخوره داد بزنه و غر کنه؟ اخه تو چیکار داری هرچقدر میخواد بخوره انگار همه مثل خودش کم خورشت هستن تو بچگی منم سر این موضوع همیشه داعوا میکردم باهاش 

افرین دقیقا اخه ادم دیدی بخاطر اینکه شوهرش خورشت زیاد میخوره داد بزنه و غر کنه؟ اخه تو چیکار داری هر ...

وا انگار ما 

مامانم همش حرص میخوره بابات چقدر غذا میخوره 

بدبخت باباها از مال خودشونم نباید بخورن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببخشیذ گلم قدر آدمای زندگیتونو بدونید

ای کاش یکی هم بود قدر منو میدونست الان در شرایطی هستم انقدر دلم به حال خودم میسوزه بخاطر این قلبم که تند میزنه و استرسی که دز وجودم وارد کردن 

وا انگار ما مامانم همش حرص میخوره بابات چقدر غذا میخوره بدبخت باباها از مال خودشونم نباید بخورن

اره دیگه مشکل ما هم همینه 

بعد این همه سال به مادرم میگم بالاخره متوجه نشدی اخلاقش چیه؟ چرا بیشتر اون اب رو نمیریزی یعنی هر روز باید سر غذای لعنتی دعوا باشه. خداروشکر خدا داده برکت داره این مال یخچال خالی نیست درست کن بخوره خب تو چرا اینکارو میکنی اخه. حالا من فردا یه دعوایی با مادرم میگیرم که روانی کرد مارو 

ینی از فوتش خبر نداشتی ؟! اونوقت گفتن خاکش کردیم تموم شد !!

من از هیچی خبر نداشتم 

برادرم تصادف کرد و کما بود حتی نگفتن کما هست 

باردار بودم مراعات حالمو مثلا میکردن ولی ذره ذره داغون شدم 

نگفتن خاکش کردیم صداهای گریه رو‌ک شنیدم همه چیز و فهمیدم و انگار قلبم وایساد درد زایمان گرفتم ولی فقط شیش ماهم بود 

روزای خیلی سختی بود خیلی سخت

اره دیگه مشکل ما هم همینه بعد این همه سال به مادرم میگم بالاخره متوجه نشدی اخلاقش چیه؟ چرا بیشتر اون ...

چه میشه کرد خواهر 

اینا درست شدنی نیستن فقط میخوان ما رو پیر کنن 

وا ...پس بیچاره بابات خوب میکنه جوابشو میده

ببین بیشتر اوقات مادرم جرقه میزنه. بیشترین دعواها هم در خونه ما برای غذای لعنتی که در نهایت پدرم موارد دیگه هم میچسبونه به این دعوا 

الان مادرم حرف هایی که لایقش بود شنیده فقط بیا ببین چه مظلوم یه گوشه نشست داره تلویزیون نگاه میکنه! من در این حال پدرمم عصبی سرشو نگه داشته!! اخه کرم داری مگه زن روانی مگه