2777
2789

مادرت دلش نمیخاد او اونجوری بری...مطمئن باش اونجوریم بری هیجوقت نمیبینیش و تا ابد تو عذابی..نکن باخودت وسوسه های شیطان رو گوش نده ب خدا پناه ببر...دیر یا زود هممون میریم  ولی خودکشی اصلا راه نجات و آرامش نیست راه عذاب ابدیه......منی که اینارو بهت میگم الان تو بدترین شرایط زندگیمم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری شونه خالی کنم ؟؟؟تا از سرکار میام باید بشورم و بپزم 😭😭😭

اول برو مشاوره و روانمزشک دارو بگیر برای افسردگیت

بعد هم مستقل شو خونه جدا بگیر از بابات. یا یه پولی جور کن یکی هر روز بیاد یکی دو ساعت جمع و جور کنه و بپزه بره

آخی بمیرم واسه دلت

منم ۱۵سالگیم مامانم فوت شد

از مدرسه میومدم باید برای خودم ناهاردرست میکردم

کل کارای خونه مسئولیتشو من باید قبول میکردم

خیلی واسم سخت بود خودمم خیلی وابسته مامانم بودم

الان۳سال گذشته هنوزم کامل نتونستم کنار بیام🥲💔

اگه خودکشی کنی دیگه عمرا مامانتو ببینی 

به خدا توکل کن خدا داره امتحانت میکنه به پدرت توجه کن و صبر داشته باش قرآن بخون حتی شده روزی ده آیه دلت رو آروم میکنه البته با معنی بخون حتما 

نماز خوندن رو هیچوقت ترک نکن میدونم شرایطت واقعا خیلی سخت ولی با خودکشی کردن اون دنیا رو هم سخت و پر از عذاب میکنی واسه خودت 

به این فک کن که مادرت اصلا راضی نیست که تو خودکشی کنی و اون دنیا همیشه توی عذاب باشی 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

چجوری شونه خالی کنم ؟؟؟تا از سرکار میام باید بشورم و بپزم 😭😭😭

تک دختری؟ نه باید یه فکری کنی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم زنگ بزن 1480 مشاوره رایگان داره تماس بگیر صحبت کن مگه میشه خودتو بکشی که کنار مامانت نمیری تا ...

الهی داغ نبینی 

ولی خیلی سخته برام 

خیلی تنهام 

مامانم تنها کسم بود 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

روحش شاد عزیزم🖤

خدا به دلت آرامش بده عزیزم..

حق داری ...ولی به این فکر کن با این کار چقدر پدر و مادرتون اذیت میشه...روزهای سخت هم میگذره قوی باش گلم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چند سالتونه. بقیه اعضای خانواده بزرگ نیستن کمکتون کنن. ان شاءالله خدا بهت صبر و قدرت بده. از بقیه اع ...

همه ازدواج کردن سر خونه زندگی خودشونن 

ماهی یکبارم نمیان سر بزنن 

خیلی که گریه میکنم گلایه میکنم هفته ای یکبار غذا میارن

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

متاسفانه خودکشی کنی نمیری پیش مادرت میری جایی دورتر که مادرت هیچ وقت نمی بینی

مثل الان 

الانم نمیبینمش 

ولی الان درد دلتنگــــــــــــــــــــــــــی و تنهایی آتیش میزنه قلبمو