2777
2789
عزیز دلم می‌دونم سخته منم تمام بار خونه رو دوشم مادرم مریض پدرم ندارم ببین تو تنها نیسی خب الان جسم ...

مرسی که درکم میکنی 

من خیلی تنهام 

تنهاتر از تنها 

چهل سالمه 

نه ازدواج کردم 

نه عشقی دارم 

نه دلخوشی 

همه عمرم مامانم مث کوه پشتم بود 

مامانم برعکس بابام خیلی بهم اهمیت میداد 

و حمایتم میکرد 

جلوی چشمام جون داد 

هیچ وقت اون صحنه رو فراموش نمیکنم 

مامان مظلومم چه زجری کشید 

لعنت به این جهان 

بابامم مریضه 

پاهاش پلاتینه 

از این زندگی متنفرم 

بخدا دلم میخواد بمیرم 

کسی کاری به کارم نداشته باشه واسه خودم راحت بگیرم بخوابم 

دیگه دلتنگی نمیکشم 

دیگه مسئولیت روی دوشم نیست 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

نه ولی میره سرکار دست به سیاه و سفید نمیزنه جون خونه نیست فقط نهار و شام میاد

بازم خدا را شکر

بگو پول بده پلوپز بخرید. 

یه کارهای کم را انجام بده. 

سخته بازم ولی یه کار کم را هم بکنن ادم دل گرمی میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزه مادرت رو عزیزم 

اما خودکشی راهش نیست ، فک کن از این دنیا رها شدی اون دنیا رو میخوای چیکار کنی که همیشگیه ؟

مطمئن باش روزای خوب هم میرسه 🌷✨ 

پس قوی بمون ، تلاش کن و فقط به خدا متکی باش ، انشاالله یه زندگی خوب در آینده منتظرته پس فرصت تجربه کردنش رو از خودت نگیر قربونت برم 🥲🫂 

خدا بیامرزه مادرت رو عزیزم اما خودکشی راهش نیست ، فک کن از این دنیا رها شدی اون دنیا رو میخوای چیکار ...

عزیزم چهل سالمه 

نیمه عمرم گذشت 

همیشه منتظر روزای خوب بودم ولی روزای خوب نیومدن 

مامانم رفت 💔💔💔😭😭😭

واقعا سیرم از این زندکی 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

عزیزم چهل سالمه نیمه عمرم گذشت همیشه منتظر روزای خوب بودم ولی روزای خوب نیومدن مامانم رفت 💔💔💔😭😭 ...

چهل سال که سنی نیست عزیزم ✨ 

کلمات انرژی دارن ، سعی کن همیشه تو حرفایی که به خودت میزنی از کلمات مثبت استفاده کنی 

بعدشم مرگ حقه ، همه ما یروزی می میریم و میریم پیش خدا ، پس چه بهتر که با اعمال خوب و نیکو بریم که حداقل شرمنده نباشیم . 

اینو یادت باشه مادرت همیشه حواسش بهت هست و منتظر موفقیت هاته ، منتظره که دخترش دوباره از ته دل بخنده ، پس با خنده هات هم دنیا رو برا خودت قشنگتر کن هم مادرت رو خوشحال ♥️🫂

مرسی که درکم میکنی من خیلی تنهام تنهاتر از تنها چهل سالمه نه ازدواج کردم نه عشقی دارم نه دلخوشی همه ...

خدا نکنه عزبزم تو دختر قوی هستی آدم بی غم تو دنیا وجود نداره بابت مادرت متاسفم ی کاری کن که روحش درآرامش باشه چ خوب و بد مرگ یک واقعیت تلخی که ن فقط بر غزیزامون در نهایت بر خودمونیم اتفاق میفتع پس خودت عذاب نده به کسی ت ادامه بده خدا آدمای خوب سر راهت قرار میده زندگیت ایشالا به خوبی ورق میخوره همیشه دنیا به یک پاشنه نمیچرخه