2777
2789

امروز نشسته بودیم بعد خمیازه کشیدم گفتم چقدر خابم میاد برگشت گفت خوابت میاد؟! ساعت دوازده پاشدی! گفتم خستم دیشب بچه صد بار پاشد گف پاشد من بلندش کردم بردمش دورش زدم تا خابید! گفتم خب منم هستم شبا بیداره روزا هم باید واسه بزرگه پاشم میخاد بره مدرسه گفتم دیشب خواهرم اومد دیدنم گف چقدر صورتت خسته است شوهرمم برگشت گفت آره خستس خیلی! ( تیکه انداخت)بعد من بهم برخورد ناراحت شدم اونم محل نداد پاشد رفت حموم برگشت پیشم من داشتم اشک می ریختم ( نمیدونم چرا سر هرچیزی خیلی بهم میریزم) دید گریه می‌کنم گف این چشه! چته پاشو ببینم منو برد تو اتاق گف شوخی بود بخدا و ازین چرت و پرتا منم گفتم زحمتامو نادیده میگیری کارامو بی ارزش می‌کنی بعد میگی شوخی بود؟! اونم گفت آره بخدا شوخی بود ولی شوخی کی..ری بود ببخشید وازین حرفا من قبول دارم خسته ای اگر نمی‌دونستم خسته ای بچه هارو نمی‌کردم بیرون دور بزنم تا بخابی و..گفتم چرا اولش که ناراحت شدم محل ندادی گف خب  نمیشه یه شوخی باهات کرد زود قهر می‌کنی من توقع دارم عین من قهر نکنی!!! یعنی چی میشه توضیح بدین تا الان هنگم آنقدر گریه کردم و بحث  کردم باهاش سرم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه دیگ حالشو بهم نزن عادی بشه قهرات براش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

خب بنده خدا معذرت خواهی کرده دیگه 

به دل نگیر 

من خودمم مادرم شوهرم زیاد ازاین شوخیا میکنه دوس داره حرصم بده بعدشم معذرت خواهی میکنه 

دقیقا منم مثل شما وقتی میبینم زحماتم دیده نمیشه خیلی دلخور میشم 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

دیگه تمومش کن

حالا عصبیش میکنی بدتر میکنه دیگم نمیاد عذر خواهی کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب عزیزم اونم کل روز بیرون داره کار میکنه خسته اس. شب هم که کمک میکنه تا حدودی 

تو روز تعطیل اونم دوست داره وقتی خونه اس از شماها انرژی بگیری حالا یا شوخی یا جدی حرفی زده و عذرخواهی کرده بخاطر به شوخی ده دقیقه ای کل روزت رو خراب نکن

یه چند تا چیز 

یک اینکه وقتی طرف عذرخواهی کرد زیادی کشش نده چون عصبی میشه و فکر می‌کنه عذرخواهی کردن نکردنش فرقی به حال تو ندارن بازم قهری دفعه های بعد همونم نمیکنه

دو اینکه خودت بد بیان کردی یه کوچولو با سیاست و فن بیان همین حرفاتو میگفتی بازخورد بهتری می‌گرفتی

سه اینکه ایشونم خب نباید انقدر بی محلی میکرد اما خب دیگه اومده عذرخواهی کرده نمیشه گفت مهم نیست