2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بعد دو ماه از کورتاژ باردار شد یعنی دوبار بعد کورتاژ پریود شد؟بعد ک باردار شد استراحت مطلق بود ...

معمولا توبارداری استراحت بهتره برای خواهرم احتمال غلظت خون بارداری دادن علت سقط باید مشخص شه تا ببینن لازم استراحت کنن شما چند ماهگی سقط کردی

۵ هفته

پس خیلی کم بوده هفتتون شاید بدشانسی اوردین کلا سه ماهه اول باید مراقب بود و استراحت زیادداشت شایدم‌تو بارداریهای بعدتون همچین اتفاقی نیفته من خودم لکه بینی داشتم دکتر استراحت مطلق داد وشیاف پروژسترون ،حالا شما دکتر برو انشااا..برای بعدی همچین اتفاقی نمیفته

پس خیلی کم بوده هفتتون شاید بدشانسی اوردین کلا سه ماهه اول باید مراقب بود و استراحت زیادداشت شایدم‌ت ...

مرسی عزیزم توکل به خدا آره خدا صلاح ندونست .اما نمیدونم چقدر از کورتاژ بگذره خطرناکه باردار بشم.حال روحیم خوب نیست.شما شیاف استفاده کردی الان بهتری عزیزم ان شاءالله نی نی صحیح و سالم به وقتش به دنیا بیاد

مرسی عزیزم توکل به خدا آره خدا صلاح ندونست .اما نمیدونم چقدر از کورتاژ بگذره خطرناکه باردار بشم.حال ...

من هم عزیزم کار خونه  زیاد کردم که لکه بینی داشتم باید اوایل بارداری کلا استراحت کرد حتی پیاده رویم خوب نیست دوماه گذشت اقدام کن انشاا..باردار میشی