2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره۲۲

هوم منم ۲۱ هستم والا اطرافیان میگن قیافت اوکیه نازی و فلان ولی من دیگه کلا هییییچ پیشنهادی ندارم حتی یدونهههه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

هوم منم ۲۱ هستم والا اطرافیان میگن قیافت اوکیه نازی و فلان ولی من دیگه کلا هییییچ پیشنهادی ندارم حتی ...

من تو حامعه هم هستم

شده مثلا ببینم هی نگاه میکنن ولی پا پیش نمیذارن نمیدونم چرا

من تو حامعه هم هستمشده مثلا ببینم هی نگاه میکنن ولی پا پیش نمیذارن نمیدونم چرا

منم تو‌جامعه ام هم دانشگاه هم محل مار هم کلا بیرون و اینا نگامم نمیکنن حتی😂شاید معمولی ام یا چهرم خواستنی نیس برا پسرا اخه اینروزا خیلیییی دختر خوشگل زیاد شدههههه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

کجا کار میکنی؟در ارتباطی با مردم؟

اره بابا تدریس میکنم تو‌ی موسسه خیلی اجتماعی هستم همه جا میرمممم ولی خب....

ن پسرا هم پرنسس شدنجلو نمیان😂دختر دم دستی هم زیاد هس

نمیدونم والا چی بگم حس میکنم تمام پسرا دختری میخوان ک از زیبایی عین فرشته هاس عین همینایی ک تو‌اینستا هستن😂

نمیدونم والا چی بگم حس میکنم تمام پسرا دختری میخوان ک از زیبایی عین فرشته هاس عین همینایی ک تو‌اینست ...

ن واقعا

زشتا بیشتر شانس دارن😂

اطراف من زشتا اوضاعشوون خوبه😂😂

ن واقعازشتا بیشتر شانس دارن😂اطراف من زشتا اوضاعشوون خوبه😂😂

چی بگم خاهر بالاخره من دارم از سینگلی رنج میبرم😂😂