شاینااا مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20868 عنوان بالای ده ساله خدا حاجت هام رو نداده | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 15 پست هرچی از خدا خواستم نشده که نشده تازه بدترم شده نماز میخونم دعاو چله و ختم و....ولی دقیقا نتیجه عکس میده هرروز بدتراز دیروز میشه وقتی ینفریمگه با فلان ندرت حاجت گرفتم ته دلم یه حسرت عمیییییق میخورم چرا تاحالا من طعم قبولی حاجت نچشیدم چطوریه اصلا؟!💔💔 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران. 1404/08/16 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20868 هر روز بدتر از دیروز خسته شدم میگم یعنی به آرزو رسیدن چه حسی دارهمگه میشه یه چی بخوای بشه اصلا جآنا سخن ا زبان ما میگویی💔 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.