zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10964 عنوان چسب یک دوسه ریختن داخل دندون 206 بازدید | 15 پست داداشم دندونش خراب شده بوده ورداشته چسب یک دوسه ریخته روش میگه غذا خوردنی اذیت میکرد درد میگرفت چه کنیم راضی نمیشه بره دندون پزشکی 😂😐خطر ناک نیس اینمدلی بمونه؟ 1404/08/16 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26487 بزن پس کله اش ببرش دندون پزشکی کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7087 اگه اینقدر عقلش میرسه چسب بریزه اینقدر هم باید عقلش برسه بره دندونپزشکی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10964 اگه اینقدر عقلش میرسه چسب بریزه اینقدر هم باید عقلش برسه بره دندونپزشکی بچه است 😑😑۱۲ سالشه
sahrar عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 956 عزیز دلم چسب خطرناکه خیلی زیاد موادی که توی اون هستش شیمایی و مضر و ممکنه از طریق عصب دندون وارد خون و مغزشون بشه حتما سریع ببریدش دکتر عفونت میکنه میزنه به چشم و گوش و گلوشون این چه کاریه آخهاحتمالا فوبیا دندانپزشکی دارن دیگه 💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10964 عزیز دلم چسب خطرناکه خیلی زیاد موادی که توی اون هستش شیمایی و مضر و ممکنه از طریق عصب دندون وارد خون ... اره دقیقا نگران همینم 🥺🥺🥺نه طفلی تازه از بیمارستان مرخص شده جراحی داشت میگه دیگه عمرا پامو بزارم مطبی جایی خسته شدم خوب شدم درد نمیکنه 🥲
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 327 داداشت خیلی باحاله😂 منم یه دندون خراب دارم بپرس چشب ریختم چقدر دهنمو باز نگه دارن تا خشک بشه🤣🤣
مبی_وا عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 710 چند سالشه؟ اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10964 داداشت خیلی باحاله😂 منم یه دندون خراب دارم بپرس چشب ریختم چقدر دهنمو باز نگه دارن تا خشک بشه🤣🤣 وای نکن دختر 😂😂فک میکنی چرا لو رفت ؟ یکی از دونه هایه زبونش چسبیده بود به دندونش کلی مصیبت کشیدیم حالا چ بلایی سر دندونش اومده رو نمیدونم دیگه😑
sahrar عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 956 اره دقیقا نگران همینم 🥺🥺🥺نه طفلی تازه از بیمارستان مرخص شده جراحی داشت میگه دیگه عمرا پامو بزارم ... به حرفش گوش ندید سعی کنید حتما پیش تراپیست ببریدش احتمال میدم فضای بیمارستان روی روحیش اثر منفی گذاشته برای آینده هم خوب نیست ترس های ما تا زمان مرگشون همراهمون هستن مگر اینکه شکستش بدیم🥰🙏 💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 327 وای نکن دختر 😂😂فک میکنی چرا لو رفت ؟ یکی از دونه هایه زبونش چسبیده بود به دندونش کلی مصیبت کشیدیم ... شوخی کردم بابا 😂حالا چرا دکتر نمیره ؟میترسه؟