سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 عنوان واسه بلند شدن و پرپشتی مژه هام چیکار کنم😬🤍 97 بازدید | 11 پست یچیزی بگید که واقعا جواب بده الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️ دیروز | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 خودت استفاده کردی؟ الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17052 یوی دو ماه مرتب روزی دوبار روغن کرچک اصل بزن من یک هفته زدم واقعا موثر بود ولی ولش کردم متاسفانه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 تقویت مژه وازلین نزن که زیر چشمات سیا میشه تقویت مژه چی؟ الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 یوی دو ماه مرتب روزی دوبار روغن کرچک اصل بزن من یک هفته زدم واقعا موثر بود ولی ولش کردم متاسفانه فک نکنم همه جا اصل داشته باشه متاسفانه الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17052 فک نکنم همه جا اصل داشته باشه متاسفانه از عطاری بگیر اون عطاری هایی ک جلو مشتری روغنگیری میکنن .. جلو خودت روغن میگیره میده بهت قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
shabnam849 عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 322 تقویت مژه چی؟ انواع مارک ها رو داره ولی یه چیزی بود یه فروشنده گف این نمیرزیزه و خیلی بلند میکنه 1/5میلیون ولی نخریدم بودجه یاری نکرد😂
مامان_الیساهستم2 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 4068 من کرچک زدم چشام تا چند روز عین خون شدن.وازلین زدم و میزنم. خوبه دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 از عطاری بگیر اون عطاری هایی ک جلو مشتری روغنگیری میکنن .. جلو خودت روغن میگیره میده بهت فک نکنم سمت ما جایی باشه که کرچک رو جلو خودمون روغن بگیره الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13972 انواع مارک ها رو داره ولی یه چیزی بود یه فروشنده گف این نمیرزیزه و خیلی بلند میکنه 1/5میلیون ولی نخر ... اره زیاده واقعا😂 الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️