2777
2789

واقعا نمیشه گفت. تا تو موقعیت نباشه ادم. بستگی به خیلی چیزها داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نامزدی ناموفق داشتم 

همسرم عقد ناموفق 

گاهی فکر میکنم اگه بچه داشت هیچ وقت قبولش نمی‌کردم 

چون واقعا خیلی حساس هستم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

وقتی همسره کسی بشم که قبلا شوهره یکی دیگه بوده

حتما بچه اش رو هم قبول میکنم...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بعضیا میتونن ولی اصلا برای دختر مجرد مناسب نیست که بخواد با مرد بچه دار ازدواج کنه ولی اگه شرایطشون شبیه باشه چه اشکالی داره . یکی از آشناهای ما خانومه بچه دار نمیشد و برای همین طلاق گرفت از همسرش . بعدا یه خواستگار اومد براش که دو قلوی دختر نوزاد داشت ، با اون مرده ازدواج کرد و اون بچه ها رو هم مثل دخترای خودش بزرگ کرد . انقدر خوب بودن با هم که هیچ کس تشخیص نمیداد مادر اصلیشون نیست 

یه جورایی مکمل هم بودن و خیلی خوب بود براشون ، خانوم بچه دار نمیشد و عاشق بچه ها بود ، آقا هم دو تا بچه بدون مادر داشت و عالی کنار اومدن با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم