2777
2789

نمی‌دونم جواب خدا رو چی خواهم داد 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحمدلله بد نیست . وقتی هم براورده نمیشه دعام به خدا میگم من بهت اعتماد دارم یا صبر براورده نشدنشو بهم بده یا درک و پذیرش این که چرا بهم ندادی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بله میخونم. 

نماز رو وظیفه خودم می‌دونم در قبال لطف بی کران پروردگارم نه برای برآورده شدن حاجات.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من 4ماه نیم که مامانم فوت شده بخاطره مامانم نماز خوندنو شروع کردم آره ارزو دعاها خواسته ها براورده میشه اگه خدا بخواد فقط

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من تنها راه آرامش روح و روانم نماز خوندن هست

ولی برای برآورده شدن خواسته هام نماز نمی خونم

به خاطر خود خدا می خونم

فکر نکنی مشکل و آرزو و خواسته ندارم

اتفاقا دارم

ولی به این آرامش رسیدم که خدا خودش به وقتش و اونجور که صلاح خواسته هام براورده می کنه و برای رسیدن بهشون دعا می کنم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

آره ۹۰ درصد اجابت میشه

دوستم میشه واسم دعا کنی فردا صبح می‌خوام بی بی چک بزنم

دعا کن حامله باشم و نی نی پسر باشه 

دوتا دختر ناز دارم دوست دارم پسر دار هم بشم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

یه مدته شروع کردم در حد یک ماه اینا

دعا کن حامله باشم و نی نی پسر باشه 

دوتا دختر ناز دارم دوست دارم پسر دار هم بشم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بله میخونم🌻