2777
2789

کسایی که با معدل ۱۰ ۱۲ رفتن دانشگاه اصلاً دانشگاهی هست که بشه با این معدل رفت یا نه 

پسرم کلاس هفتمه دهنمو با درس خوندن سرویس کرده می‌خوام دیگه ولش کنم بره و بیاد همینجور بی‌سواد دیپلم بگیره کنکورم یک رشته چرتی شرکت کنه یه مدرک لیسانسی داشته باشه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا معدل ۱۰ ۱۲ واقعا معدل نیست ادم درس نخونده بره سر امتحان فقط تو‌کلاس گوش کنه ۱۳ ۱۴ میشه معدلش علت نخوندنش چیه؟ از اول اینطوری بوده ؟ بزار لااقل یه رشته ورزشی حرفه ای بشه زبان بزارش حرفه یاد بگیره و...

ایشالا ک خیره

لعنتی درساش خیلی خوبه کنارش بشینم همه نمره‌هاشون ۱۹ و ۲۰ ولی دیگه روانم داغون شده می‌خوام ولش کنم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
والا معدل ۱۰ ۱۲ واقعا معدل نیست ادم درس نخونده بره سر امتحان فقط تو‌کلاس گوش کنه ۱۳ ۱۴ میشه معدلش عل ...

الان این درساش همه ۱۹ و ۲۰ تو ابتدایی هم همه خیلی خوب بود ولی تازگی خیلی اذیت می‌کنه برای درس خوندن هی باید بگم بگم خب موقع کنکور که نمیشه من هر ۳۰ ثانیه بگم برو درس بخون دیگه می‌خوام ولش کنم نهایت هرچی بادا باد

اره یه رشته ای میاره که هیچکس سمتش نمیره دیگه انتظار رشته خوب و دانشگاه خوب که نباید داشته باشی

محور تمام زندگیم شده درس و کتاب و آزمون دهن خودم و شوهرم و دخترم سرویس شده واقعاً دیگه روان ندارم بخوام بگم بخون

محور تمام زندگیم شده درس و کتاب و آزمون دهن خودم و شوهرم و دخترم سرویس شده واقعاً دیگه روان ندارم بخ ...

یهو دیدی رفت دبیرستان سرش خورد به سنگ یهو فهمید باید تلاش کنه 

از الان حرص چیو میخوری؟ من معدلام همه نزدیک بیست بود موندم پشت کنکور

درس خوندن تو راهنمایی دبیرستان اونقدر بدرد رشته آوردن نمیخوره 

خیلیا هستن تو دبیرستان یسری درسای نهایی عمومی رو میوفتن اما میتونن تو کنکور اختصاصی درصد بالا بزنن 

هفتم اصلا تایم حرص خوردن نیست که