2777
2789
عنوان

به خاطر بیماریم خودمو متاهل جا بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 67 پست
عزیزم بالاخره نیمه گمشده ات پیدا میشه من ی مورد میشناسم طرف خونش لخته نمیشد ی زخم کوچیک یا خراش کافی ...

چقدر قشنگ 😍🥹 با دارو قابل کنترله فک کنم اره؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

عزیزم خیلی خوشحالم برات♥️ ولی من دیگه از گفتن این موضوع به شدت میترسم... سرخورده شدم

ببین من میوپاتی دارم که کاملا هم ژنتیکیه و طرف هام هم پزشک بودن و کاملا میدونستن عمق ماجرا رو

هیچ دلیلی برای سرخوردگی وجود نداره

من فیزیوتراپی میرم دختره ام اس داره و با نامزدش میاد

نامزدشم کلی قربون صدقش میره انقدری که کاردرمان ها بهشون تیکه میندازن

تو که وضعیتت از ما خیلی خیلی بهتره

اصلا خودتو نباز

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماریت هرچی هست لاعلاج که نیست بیفت دنبالش درمانش کن پنهانشم نکن تو رابطه هم برو

باید دارو رو همیشه مصرف کنم. 

بعد رابطه هایی که برام پیش میاد، بخاطر محیط هاییه که توی اون محیط ها فعالیتی دارم. میترسم برن با بقیه هم بگن... دوس ندارم به عنوان بیمار بهم نگاه بشه💔

تو بیماریت رو نقطه ضعف میدونی برای همین زود بیانش میکنی .در صورتی که آدم سالم ازدواج میکنه بعدش ام اس میگیره.یا تصادف میکنه نابینا میشه.به خدا توکل کن.و عیوب خودت رو بزرگ نکن.اون یارو شاید خودش پارونوئید بوده یا هزار تا بیماری دیگه که بعدا رو میشه .اصلا غصه نخور .لیاقتت رو نداشته

عزیزم بالاخره نیمه گمشده ات پیدا میشه من ی مورد میشناسم طرف خونش لخته نمیشد ی زخم کوچیک یا خراش کافی ...

وای آره خیلی سخته وقتی رد بشی، واقعا دیگه نمیخوام یه بار دیگه تجربش کنم... قشنگ حس حقارت

خوب باید اسمش رو نگی فقط باید بگی من تو بارداری باید استراحت مطلق باشم .من کسی رو نیشناسم سرطان گرفت ...

خدا رو شکر که حالش بهتر شده... 

من انقد از این موضوع سرخورده شدم که اصلا دیگه جرئت نمیکنم با کسی صحبت عادی هم داشته باشم

وای آره خیلی سخته وقتی رد بشی، واقعا دیگه نمیخوام یه بار دیگه تجربش کنم... قشنگ حس حقارت

میفهمم 💔

فعلا تا یکم اروم بشی و بتونی روحیه ات رو قوی تر کنی خاستگار قبول نکن

اما موردایه خوب و بی دلیل رد نکن