بانوی_گلهای_کاملیا مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 23623 عنوان تجربه ای در زمینه حذف قند مصنوعی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست من بخاطر پوستم میخوام مصرف قند مصنوعی و لبنیات رو محدود کنم. برام خیلی سخته مخصوصا لبنیات که خیلی دوست دارم ولی چارهی دیگه ای هم ندارم میشه از تجربیات خودتون بگینچجوری وسوسه تون رو کنترل میکنید؟ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی. 1404/08/16 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 37253 آزمایش دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ببینی جوشات هورمونی نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1022 ببین سر خود حذف نکن با کارشناس تغذیه صحبت کن جایگزین مناسب پیدا کن براش به هر حال ما سن پیری و اینام داریم اون موقع استخون محکم خیلی بیشتر به کارت میاد ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20501 اره مویز میخوردم و میوه خرما عسل .شیره موز زیب زمینی اینارو بخوری دیگه افت پیدا نمیکنی اولین باره میشنوم لایک نکنید .توروخدا
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 23623 آزمایش دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ببینی جوشات هورمونی نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟ نه ندادم ولی بعیده هورمونی باشه چون علائم خاصی ندارم میخوام ۲-۳ هفته قند و لبنیات رو محدود کنم اگه خوب نشدم میرم آزمایش میدم اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 23623 ببین سر خود حذف نکن با کارشناس تغذیه صحبت کن جایگزین مناسب پیدا کن براش به هر حال ما سن پیری و اینام ... نه حذف کامل نمیکنم فقط میخوام یمدت محدودش کنم و لبنیات کم چرب بخورم اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.