2777
2789
عنوان

مامانم برای اولین بار پونزده روزخونه نیس وای قیافه ها دیدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث مامان من یعنی بچه خواهرام اینقدر ک وابسته مامان من هستن وابسته مامان خودش نیستن همه مسئولیت خونه ...

اره..دقیقا..تا دقیقه نود هم دنبال کارای خونه بود..ابجیم بزرکه ها..ولی باز مدیریت مانانم جیز دیکه هست...

وای عین مادرشوهرم،ی ساختمونیم،هممون وابسته اونیم،از در ک وهرد میشیم اول میگیم مادرخونه ای؟اگ نباشه سریع برمیگردم خونم....واس اولین بار پیش اومد تنهایی بره ی سفر دوروزه،خونه نبود ش،اونقد دلگیر بود وضعیت......هممون وابستشیم،خیلییی زحمت کشه خدایی،همه ی کارامونو اون میکنه هم کارای اداری هم خونه..اصلا استراحت نداره بنده خدا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

وای بابام اخه بعید بود...ازون مرداس ک گیرمیدهدبه همجی..شب قبلش قرررمز...خودش..چشماش..با یه من عسلم ن ...

وایی که عالیه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
چه خوب.. شما نری جای مامانت بشوری و بپزی ها.. خودتو سرشلوغ نشون بده. بگذار قشنگ قدر عافیت رو بدونند.

صبحی اومدم دیدم ابجیم لباس انداخته لباسشویی..گفتم من ناهارمیپزم گفت ن خودم میپزم گوشت برداشته بود جلو‌کنه..اخه بابام خیلی شکمیه...منم کفتم دخالت نکنم.گفتم خب پس توکه میپزی من برم خونه عصرمیام..عصری اوندم دیدیم بهدبه چه غذایی پخته..خوشمزه.

خداحفظش کنه..مادرشوهرخوب نعمته

مرسی عزیزم خدا مادرشمارو هم حفظ کنه الهی.

اره خوبه.شکرخدا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪