الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره کلن روبچه حساسم . میخوره ولی همش تو جاده همش نبال بچه یکی پیش دبستان یکی سوم .یکیش یه ساعت دیر تر و یه ساعت زودتر تعطیل میشه کلن اول تا اخر هفته بیشتر تو خیابون در حال بردن اوردنم همش میببندم میرم میام بیشتر وختا نیستم مشتریای ثابتم پرید از بس تو رفتو امدم . تا دوساعت میشینم باید یا ببرم بچه یا بیارم یکمم زودتر باید برم تغذیه بزارم اصلن وخت برای کارم ندارم
مدرسه سرویس نداره؟ اگه دلت میخواد بچت هم حساس بار نیاد باید اول خودت خودتو عوض کنی
الان بین بچه و سرمایه ای ک ب باد رفت و کلی ضرر بچه روانتخاب کردم😐😐یکم فقط حرصو درد قلب برای این ک ب کاری ک علاقه داشتم درد سر هایی ک کشیدم تا بتونم راه بندازم و الان ک نمیتونم سر کارم باشم . شبا تا صب از فکروخیال نمیخابم
اون یبار بود ببین شغلت کارمندی نیست که بگیم اره راحت استعفا بده سالن زدن خیلی گرون درمیاد
میخاستیم خونه عوض کنیم من اون پولو گرفتم صرف سالن کردم کاش صبر میکردم یه دو طبقه میگرفتیم تا این ک اونور دنیا وسط شهر بخام سالن بزنم مشتریم خوب بود خوب کار کردم یه مدت ولی یه هو کم اوردم زدم کنار