2777
2789
یه هفته بیشتر باز نکردم خطمم خاموش کرذم کسی زنگ نزنه برم راهم ب سالنم دوره . کاش خونه دو طبقه داشتم ...

فرقی نمیکرد، ببین یه سری کارهارو بچه باید یاد بگیره خودش انجام بده، وابسته شون هستی؟

ψ ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ساعت کاریت بهشون میخوره خودت ببرچرا نمیتونی بسپری مگه اضطراب داری؟

اره کلن رو‌بچه حساسم . میخوره ولی همش تو جاده همش نبال بچه یکی پیش دبستان یکی سوم .یکیش یه ساعت دیر تر و یه ساعت زودتر تعطیل میشه کلن اول تا اخر هفته بیشتر تو خیابون در حال بردن اوردنم همش میببندم میرم میام بیشتر وختا نیستم مشتریای ثابتم پرید از بس تو رفتو امدم . تا دوساعت میشینم باید یا ببرم بچه یا بیارم یکمم زودتر باید برم تغذیه بزارم اصلن وخت برای کارم ندارم

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

فرقی نمیکرد، ببین یه سری کارهارو بچه باید یاد بگیره خودش انجام بده، وابسته شون هستی؟

بزرگه خودش کارشو میکنه کوچیکه مامانیه ولی در هر صورت خودم باید کاراشونو بکنم چ اشتباهی کردم سالن زدم 

اره کلن رو‌بچه حساسم . میخوره ولی همش تو جاده همش نبال بچه یکی پیش دبستان یکی سوم .یکیش یه ساعت دیر ...

مدرسه سرویس نداره؟ اگه دلت میخواد بچت هم حساس بار نیاد باید اول خودت خودتو عوض کنی

ψ ❤️

مدرسه سرویس نداره؟ اگه دلت میخواد بچت هم حساس بار نیاد باید اول خودت خودتو عوض کنی

الان بین بچه و سرمایه ای ک ب باد رفت و کلی ضرر بچه رو‌انتخاب کردم😐😐یکم فقط حرصو درد قلب برای این ک ب کاری ک علاقه داشتم درد سر هایی ک کشیدم تا بتونم راه بندازم و الان ک نمیتونم سر کارم باشم . شبا تا صب از فکرو‌خیال نمیخابم 

کوچیکه هم لطفا یاد بگیره، چرا خودت باید کارهارو بکنی میترسی بلایی سرشون بیاد؟

اره کلن شدیدا رو بچه حساسم یه مدت باباش نگه داشت پاش رفت لای موتور بچم از بین رفت دیگه ب کسی نمیدمش 

کوچیکه هم لطفا یاد بگیره، چرا خودت باید کارهارو بکنی میترسی بلایی سرشون بیاد؟

۵سال از عمرمو پای این کار گزاشتم کلی مدارک گرفتم کلی تلاش ... ولی حالا چی تابستون میتونستم ولی الان نمیتونم برسونم 

اره کلن شدیدا رو بچه حساسم یه مدت باباش نگه داشت پاش رفت لای موتور بچم از بین رفت دیگه ب کسی نمیدمش

اون یبار بود 

ببین شغلت کارمندی نیست که بگیم اره راحت استعفا بده سالن زدن خیلی گرون درمیاد

ψ ❤️

اون یبار بود ببین شغلت کارمندی نیست که بگیم اره راحت استعفا بده سالن زدن خیلی گرون درمیاد

میخاستیم خونه عوض کنیم من اون پولو گرفتم صرف سالن کردم کاش صبر میکردم یه دو طبقه میگرفتیم تا این ک اونور دنیا وسط شهر بخام سالن بزنم مشتریم خوب بود خوب کار کردم یه مدت ولی یه هو کم اوردم زدم کنار