2777
2789

امروز به مادرم پیام دادن گفتن که دخترتون اگه حجابش رو کامل میکنه و چادر سر میکنه ما ادامه بدیم 😐 حالا من فقط یکم موهام معلومه و مانتو میپوشم 

خیلی بهم بر خورده والا 

اینم ماجرای کاملش :

ما سنتی آشنا شدیم از طریق معرف که داییم بود 

دو سه روز مادرامون حرف زدن و اطلاعات دادن از من و اون آقا و ... دو شب پیش خانوم چند تا عکس از پسرش فرستاد و پدر مادر من خیلی نپسندیدن اما من خوشم اومد و گفتم اجازه بدین قرار حضوریم داشته باشیم یک بار بعد تصمیم بگیرم

خلاصه مادرم دو سه ساعت بعد از اینکه عکسای ایشونو دیدیم یه عکس از من فرستاد چون مادر ایشون درخواست کرده بود 

مادرش در جواب پیام داد که (دخترتون خیلی زیبا و باکمالات هستن بسیار عالی 🌸🌸💋💋) 

ولی بعد از این هیچ حرف دیگه‌ای نزده از دو شب پیش تا الان 

(خیلیم مذهبین اونا بقیه عروساش همه حجاب کامل دارن از کادرم پرسید حجاب دختر شما در چه حده ؟ مادرم گفت معمولیه و توی عکسمم یه شال عادی رو سرم بود و موهامم معلوم بود 

چون نمیخوام خود واقعیمو قایم کنم و عکس محجبه کامل ندادم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلیم عالی همین اول کار مشخص شد به درد هم نمیخورید تا اینکه هردو خانواده وانمود کنن همه چی خوبه و بعد عقد شروع کنن طرف مقابل رو تغییر بدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این از اون پیرزن فوضولاست که سرش تو خونه پسراشه..ردش کن‌بره رد کارش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خب اینا محجبه کامل میخواد در هر شرایطی ..مثلا خواهر من که محجبه هست جلوی هر کسی غیر از محرم چادر میزنه حتی توی خونه ...اگه در خودت نمی‌بینی حجاب کامل کنی ادامه نده ..اگه آدم معمولی هستی ممکنه درایت خانواده حتی عروسی و نتونی بری سخته فکر کن خیلی