2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 34881 بازدید | 578 پست
😐😐😐😐 به نظرم لازم نبود از شوهرت تعریف کنی تو این تاپیک

خواستم مثلا روحیه بدم 🤧

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

ولی من با یکی بودم موهای قشنگ چهره عالی و قد خیلی بلندددد و هیکل باشگاهی و خب خیلیم پولدار ولی خب ف ...

کاش من بدونم چند نفری که میشناسم و خوبن واقعا اینطور نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم مثلا روحیه بدم 🤧

😐😐😐😐 هیچ جاش شبیه روحیه دادن نبود

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

[QUOTE=400661192]ت باغی؟؟ شوهر هیکلی دیگ[/QUOTE 

ارع ی نمه گیجم سرما خوردم رو مخم تاثیر گذاشته 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

والا اینستاگرام و فضای مجازی مردا همه قد بلندن تو شهر که میگردی اکثریت مردا قدای معمولی دارن انقد دغ ...

نه نه اشتباه میکنی اینکه زنو شوهر به دل هم بشینین خیلی مهمه،من ۱۸ ساله ازدواج کردم وسط،همه ی مشکلاتو گرفتاریا بازم این مساله ناخوداگاه واسم مهمه،البته من مشکلی با قیافه ی شوهرم ندارم ولی مثلا چند وقت بود مشکل معده داشت و وزن کم کرد الان صورتش لاغره ،کلا لاغر شده ناراحتم باور کن،دوست دارم زوتر یکم چاق شه

ولی ب نظرم الان که دیگه متاهلی ب این فکرت پرو بال نده ،،،چون فقط اذیت میشی ،،صد در صد نقاط مثبت دیگه ...

چون میدونم انصاف نیس انجامش ندادم. ولی فکرم پر و بال گرفته نمیتونم جمعش کنم 

شما قبل از حرف زدنت فکر کن خب؟

خفع تاپیک فیکه نمیبینی موضوعش  مسخرست 

خراب کردی خواهر

😂 😂