2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 20047 بازدید | 437 پست
😂😂😂😂واقعا پز زیرپوستی

نمیدونم کی مردم میخوان شعورشونو به خرج بدن وقتی یکی داره از قد شوهرش میناله .و ناراضی قد شوهر خودشو به رخش نکشه..واقعا اکثر کاربرای سایت ادمای کم شعورین

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت با قد خودش مشکلس نداره شما اینو اونقدر براش بولد میکنی که اعتماد بنفس ایشون و زندگی هر دو نابود میشه

بفرست باشگاه بدنسازی 

همسر من قدش نسبتا بلنده ولی قوز کمر داره هر چیم میگم گوش نمیده ستون مهره ها به مرور آسیب میبینه 

الان روشمو عوض کردم از باب محبت میخوام وارد بشم

و وقتی یکی هم قد شوهر شما کنارش باشه خیلی خوش استایل تر هست

بجای زوم کردن رو نقاط ضعفی که از دید خودتون هست خیلی ببخشید زندگی رو واسه خودتون تلخ نکنین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مردا کلا قابل اعتماد نیستن احتمال اینکه ناامید کنن بالای ۸۰ درصده 

بخاطر همین اگه دختری معیارش قد بلنده ارزش نداره بگذره از معیارش میفهمید چی میگم 

شوهر خالم قد کوتاهه بعدش خسیس و خیانتکار درومد 

اره عجله کردم

پس الان عجله نکن 

منم متاهلم اما واقعا هیکل و چهره جز معیار ها اولیه و با چشم مشخص میشه و واقعا هم به مرور کم رنگ میشه .من خودم همسرم هیکل و چهره اش خوبه اما باور کن من هم به نوع دیگه اذیت میشم ، جایی رفته بودیم حفاظت آقایی بودن به شوخی به همسرم گفت چه آقا کراشی حالا این مرد بود دیگه امان از موارد دیگه 

بخدا دوستانه میگم اخلاق درک شعور خیلی مهمتر 

چه کامنت بجایی

مثلا خواستم بهش روحیه بدم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

جوری گفتی فک کردم زیر ۱۵۰ هست😂نکنی واقعا اگه اخلاقش خوبه پول داره انسانیت سرش میشه و درک داره و ... ...

تقریبا حالش خوب باشه پول داشته باشه برا من هر کاری میکنه. 

من ۳۹ اون ۴۹

مثلا خواستم بهش روحیه بدم

شما قبل از حرف زدنت فکر کن خب؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اگر ب نظرت مردیه که بهت وفاداره ،،،برات ارزش قائله،،،احترام بینتون هست،،،برات تکیه گاه و پناهه،،،دو دستی بچسب بهش ،،،فکر هیچی دیگه ام نباش،،،

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم