2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 34898 بازدید | 578 پست
اره من ی مدت خیلی درگیر بقیه شدم حتی فامیل خودش که یه پسر بود خیلی منو درگیر مشکلات خودش کرد با اطلا ...

اشتباهه محضع درد دل با غیر همجنس البته تو جامعه ما همون باعث شده لطفا زندگیتو نجات بده بچه هات تاوان اشتباه ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من قدش ۱۸۰ شوهرش هم قده منه ۱۶۶ نهایتش قیافه ام نداره نزار و نحیفم هست ولی خاله ام براش میمیرهط ...

فقط شوهرت😂😂😂

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

خیلی غصه خاله امو خورد 😂😂😂خاله ام خیلی ام خوشگله

😂😂😂😂😂 چه شوهر دلسوزی داری خدا حفظش کنه برات 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اشتباهه محضع درد دل با غیر همجنس البته تو جامعه ما همون باعث شده لطفا زندگیتو نجات بده بچه هات تاوان ...

ارررره اشتباه کردم خیلی خیلی ولی روم تاثیر گذاشته 

انشاالله خوشبخت باشید واقعا خانم فهیم و اصیل هستید

مممنونم 🥰🌹