2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 33062 بازدید | 565 پست
حس زنانگی در کنار مرد این مدلی برانگیخته میتونه بشه ؟ انرژی زنانه و،،،

مردت مشکلی نداره عزیزمم فقط اون حسو از دست دادی همین حس زنانگیت بین مشکلات زندگی و بزرگ کردن بچه هات تحلیل رفته همین 

قد بلند تو دخترا خیلیی جذابه لعنتی رفتم دکتر تغذیه بهم میخواد مکمل افزایش قد بده

من نه همین قد خودمو دوست دارم خوشم میاد قد بلند هم خوبه ولی سلیقه ای هست برای دخترا جفتش خوبه

فیس خوبی داشته باشی هم مهم هست 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردید؟اسی تو دیگه از مرحله انتخاب و تردید داشتن گذشتی اگه خواستگارت بود حق داشتی بگی ...

مخصوصا که شوهرم به همه میگه مشکلی نداشته و مشکل من با قدش بوده چون میدونه. 

چندین قد و وزن شوهرم نماز خونه حلال حروم سرش میشه

اسی بچسب به شوهرت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ‌...به خدا قد ملاک خوشبختی نیست ...به خدا من اینقدر قد بلند بیشعور و بیشخصیت دیدم حتی حاظر نبودم باهاشون هم صحبت بشم ...بچسب به شوهرت باهاش یه زندگی پر از عشق و آرامش رو درست کن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

چشاتو ببند، تصور کن فردای روزی هست که از همسرت به خاطر قد و هیکلش جدا شدی

اونروز کجایی؟ حالت چه طوره؟ چه حسی داری؟؟

من یکیو میشناسم که یک شوهر کچل قد کوتاه پیر و بی سواد داره، اما اونقدر به همسرش میرسه، باهاش ست میکنه، بهش احترام میزاره و جلوی بقیه بالا میبرش که همه میگن خوشبحال خانومه چقدر خوشبخته

البته شوهرش هم خیلی هواشو داره

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

خاله من قدش ۱۸۰ شوهرش هم قده منه ۱۶۶ نهایتش قیافه ام نداره نزار و نحیفم هست ولی خاله ام براش میمیره

طوری بود که بار اول شوهرم دیدشون گفت چجوری خاله ات رو دادین این

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

به به چه جذابی پس 😍😍من به فامیل پدری رفتم قد وقیافه کلا کپی فامیل پدری شدم

قربان شما😘🥰....من برعکس شما به فامیل مادری رفتم ..البته فامیل پدری هم خیلی قد بلند دارن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

مردت مشکلی نداره عزیزمم فقط اون حسو از دست دادی همین حس زنانگیت بین مشکلات زندگی و بزرگ کردن بچه هات ...

اره من ی مدت خیلی درگیر بقیه شدم حتی فامیل خودش که یه پسر بود خیلی منو درگیر مشکلات خودش کرد با اطلاع شوهرم من با حرف زدن خیلی کمکش کردم اصلا روز و شب وابسته اون شدم حس میکنم از اونموقع بیشتر از شوهرم دور شدم