2777
2789
عنوان

با دکتر عمومی دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست

من یبار رفتم دکتر ،حالتی که داشتم و براش شرح دادم ،قبل تر  هم پیش اومده بود این حالت ...گفت برو جای روانشناس😐 ...منم نسخه ی قبلیم و که یه دکتر دیگه داده بود و دادم گفتم اینو بنویس ..اونم همونو نوشت 😂😂😂😂چقد بعضیا بیسوادن ..یعنی لازم نبود برم دکتر ..همون ویزیت کافی بود ...

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا گفتم اگه تلاش کنی میتونی الان فهمیدم فهم و شعور تو اصلا به سطح جامعه پرشکی نمیخوره

دختره بیسواد نادان، خانوادت ادبت نکردن؟ حسود تو انگشت کوچیکه جامعه پزشکی نیست، بی سواد میفهمی ۷ سال درس خوندن چیه؟ ادم انقدر خودش و میزنه به نفهمی؟

فکر کردی کی هستی؟ دکتر الکیا؟ آخه ساده اونا ارزوی تورو زندگی میکنن 

ارزوت پزشکی 

تو خودت و پاره هم کنی قبول نمیشی، تو بهتر از کسی هستی دکترای پزشک عمومی داره؟ اخه بی سواد ببین میتونی نسخه یک پزشک و بخونی؟

سیسی هااای گل توجه شمارو به صفحه دوم تاپیک های ایشون جلب میکنم 🤣🤣🤣🤣💅🏻🎀

افرین

یک دختر حسود مزخرف که چون قبول نشده شروع به تخریب جامعه پزشکی کرده، یکی نیست بگه اونا ارزوی تورو زندگی میکنن