h98ـarash مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 عنوان ی مشاعـره مون نشـه | مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 130 پست علاقـس دیگـه ! کاریشمـ نمیشه کرد .!دونفـری مشاعره داشته باشیمـ .بعد از شروع یارگیری کنید.!ز دست دیده و دل هر دو فریاد که هر چه دیده بیند دل کند یاد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! دیروز | 18:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2407 دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن درآید دیریست که دلدار پیامی نفرستادننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 مرا میبینی و هر دَم زیادَت میکنی دَردَمتو را میبینم و میلم زیادَت میشود هر دَم من بار مهربانم دانا و خوش بیانمگویم سخن فراوان من بار پند دانم هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت با دشمنان مداراااااااااا ابر و باد و مه و.خورشید و فلک در کارندتا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
mamaneeradiin عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 10358 من بار مهربانم دانا و خوش بیانمگویم سخن فراوان من بار پند دانم چندین که بر شمردم ازماجرای عشقتاندوه دل نگفتم الا یک ازهزاران
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 سعدی به روز گاران مهری نشسته بردل بیرون نمی شودکرد الا به روزگاران نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 دیریست که دلدار پیامی نفرستادننوشت سلامی و کلامی نفرستاد دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2407 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا ای ک دستت میرسد کاری بکنپیش ازآن کز تو نیاید هیچ کار
زهراzahraزهراzahra عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 942 ابر و باد و مه و.خورشید و فلک در کارندتا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری یارب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 چندین که بر شمردم ازماجرای عشقتاندوه دل نگفتم الا یک ازهزاران نوایی نوایی نوایی نواییهمه با وفایند تو دل بی وفایی هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 ای ک دستت میرسد کاری بکنپیش ازآن کز تو نیاید هیچ کار رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2407 رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود دوباره دال😩دلا تا کی درین زندان فریب این و آن بینییکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 یارب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش ش سخته یکمـ 😅 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1795 دوباره دال😩دلا تا کی درین زندان فریب این و آن بینییکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی ئواش یواش تو قلبم خونه کردی یواش یواش منو دیوونه کردی😅 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!